Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz szegény kutyával?

Mi lesz szegény kutyával?

Figyelt kérdés
Rokonoméknak van egy magyar vizslájuk,fél éves. Nagyon ugrálós,játékos,néha nagyon bedurvul. Eléggé el lett kényeztetve,most kezdték csak el """"nevelni""""".. Ha nagyon bedurvul a játék,nadrágszíjjal csapnak a fenekére,vagy felpofozzák,vagy rácsapnak a hátára.... :( Szívem szakad meg...mondtam nekik fejezzék be, de azt mondták semmi közöm hozzá... Mi lesz a kutyával? Szerintem el fog vadulni... Van még esély normálisan nevelni?
2015. szept. 8. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem van esély a normálus nevelésre,de azokra az emberekre;akik ütik verik,nem hallgatni. Nem ismeri el őket falkavezérnek,nincs meg a bizalom,"fellázzad" ellenük.

Ha egy normális,kedves,odafigyelő,kemény kezű-nem veréssel tartja féken-,határozott gazdával sikerülhet kialakítani a bizalmat, elismeri főnöknek,szerintem meg tudná tanítanu a "kutya illemet".

Valamit tegyél,hogy ne bánjanak így vele,magyarázd el,ha a kutya bevadul,akkor neki se lesz valami jó dolgok.

Szerintem nem fajtatiszta,mert,ahogy viselkednek a rokonaid,nem azt árulja el,hogy értenének a kutyákhoz és tenyésztőtől lennea kutya. PERSZE AZ UTÓBBI RÉSZ CSAK FELTÉTELEZÉS :),

2015. szept. 8. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább őket ütném nadrágszíjjal, vagy kihívnám a sintéreket, hogy vitessék el a kutyát, mert kínozzák!
2015. szept. 8. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet #2 véleményével,de bárki pontozta le,nem kellett volna.

Én nem ütnék rmbert se,de állatot se. A sintérek? Inkább valani menhelyesek.

2015. szept. 8. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Vedd fel videóra (mondd h segítesz, meg ilyenek és akk jobban beengednek). úgy csináld, hogy ne lássák. És állatvédőknek küldd el. És kérd h segítsenek rajta.
2015. szept. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!