Ez így nem mehet tovább szegény kutyával, mit tehetnék?
Adj fel te magad hirdetést, személyesen is keresgélhetsz gazdikat. De nagyon súlyos a helyzet, ahogy olvasom. Lehet tényleg menhelyre kéne adnod... :/ Ha tudsz és nem is akarsz vele te foglalkozni, akkor semmiképp ne legyen nálatok.
A többiek tudta nélkül kéne intézned, hogy elkerüljön tőletek a kutya, mert ahogy olvasom... szóval jobb, ha nem tudnak róla, majd csak utólag. És ha már nem lesz ott a kutyus, közöld a többiekkel, hogy ez mennyire súlyos dolog, amit műveltek. Illetve épp ezazz, hogy nem műveltek. Nem téged bántalak de ilyen emberre egy virágot sem bíznék. :S
Hát ez a könnyebb megoldás, az biztos. Tüntessétek csak el, ne emlékeztessen nap mint nap arra, milyen emberek vagytok.
Menhelyen se lesz boldog élete. Szinte nulla az esélye, hogy befogadják. Úgyhogy majdnem mindegy mit csináltok. Nektek persze jó lesz.
Álljunk már meg, látott valaki köztereseket chipleolvasóval mászkálni? Mert én igen sokat kutyázom frekventált helyeken, de még soha... Nagyon nagyon sok gazdátlan, fajtatiszta kölykök is most már! Nem megoldás a menhely, a családnak kellene összefognia és megoldani az a 3 sétát naponta, nem hiszem, hogy lehetetlen... 6 éves ölebnek a mozgásigénye sem túl nagy.
Olvastákok a kisherceget? Szerintem általánosban kötelező volt...
Azért bármilyen is az ember családja, mégsem jelentgetheti fel őket...
Én a helyedben foglalkoznék vele, megnevelném. Aztán amikor már a "kedves" családod is látja, hogy fejlődik, talán már ők is kedvet kapnak a vele való foglalkozáshoz.
Az a baj, hogy szobatisztaságra csak úgy lehet szoktatni, ha naponta többször leviszitek. De ha megtanítasz neki pár dolgot, talán tényleg szívesebben részt vállalnak a neveléséből.
Hidd el, nagyon meg fogja hálálni a törődést, te pedig meg fogod szeretni Őt!
És ha nagyon nincs időtök, akkor is mindenképpen minimum napi 2x le kell vinni!
Ha ez nem jön be, akkor meg ne érdekeljen mit mondanak, adj fel hirdetéseket a neten a tudtuk nélkül. Menhelyre ne vidd ha egy mód van rá.
A húgod meg remélem visszakapja ezt az élettől... Ha magához vett egy állatot, ne legyen lusta reggel egy kicsivel korábban felkelni és levinni azt a szerencsétlent.... Tudnia kellett, hogy mivel jár az állattartás.
Ezért kéne már általános iskolában környezetismeret órák (vagy nem tudom most mi van, az én időmben még ez volt) keretében tanulni a felelős állattartásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!