Mit tehetnék szegény kutyával?
Tedd ki iwiw-re is bar most nincsen uzifal, mindenki hasznalja az uj oldat uzifanak is.
Kerd meg kuldjek tovabb, hatha lesz gazdi!
Illetve mi regen amikor taaltunk egy kutyust, bemondattuk a Danubiuson! Es egy nap alatt elvittek!
Az első válaszolónak gratulálok! CSak menhelyre ne adja...okos vagy már ne is haragudj!
Ki kell hívni a Noét vagy valamelyik másik menhelyet (ahol nem altatnak, keress a lakhelyedhez közel lévőt), hogy vigyék be! Ugyanis szép meg jó hogy etetitek de el fogják ütni, és gondolom orvoshoz vinni sem lesz pénzetek és akkor mi lesz vele?!. :-S
A menhelyen biztonságban lesz, kap orvosi ellátást is ha szüksége van rá, közben pedig még mindig lehet segíteni abban hogy gazdára találjon. VAGY ideiglenes befogadót kell neki keresni aki elválallja addig míg nem találsz neki gazdát.
Vigyétek be egy állatotthonba.
Rengeteg állatotthon van az országban.
De ha megmondanád, hogy melyik városban laksz, akkor lehet, hogy tudnánk tippeket adni. :)
Első vagyok.
22:20-as nak.
Köszönöm, hogy ezt mondod, és hogy rögtön így letámadsz.
Nem lehetne így leírni?
Első válaszoló, szerintem a menhely is jó ötlet, csak ..........
Érzed a különbséget?
Nekem sajnos nincs olyan jó véleményem a menhelyekről, de lehet, hogy te tapasztaltabb vagy ebben a témában. De tudod, én, ahogy mindenki más segíteni próbáltam, és leírtam, amit én gondolok, teljesen jó szándékkal. Azzal, hogy ne adják menhelyre, csak a kutya érdekeit néztem. De mint mondtam, biztos vannak jobb menhelyek is, mint amiket én láttam. Ja, és nem én pontoztalak le, mielőtt ez esetleg baj lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!