S. O. S mit tegyek, ezzel a szegény kutyával? Ez már kinzás!
A lényeg , hogy egy nagy telkünk van , van rajta egy hatalmas házuk , ott lakik fater, húgom , és mostoha muterom , én külön házba hátrébb lakom a párommal , meg van még egy házikó ott albérlő lakaik.
Nekem van 4 kutyám , külön kertem van . De a húgomnak is van egy 10 éves kutyája , aki láncon van , csak akkor eszik ha én adok neki , soha nincsen vize , soha nincsen elengedve ... :(
Szörnyű ahogy tartva van , és a húgom meg M muter le sem szarja , most tüzel csóri kutya , és össze van tekeredve a lánca egy másik kutyáéval ( tacsi) a tacsi is úgy jött hogy 2 méteres lánc van a nyakában ... én szóltam nekik hogy a kutya össze van tekeredve a másikkal ... azt mondták jól van , elmentem itthonról és most jöttem haza , lassan megfojtják egymást , és verekednek is (sztem még nem fogékony a kutyájuk , csak vérzik) És ismét szóltam , megkérdeztem a m.anyám hogy szétszedted a kutyákat ... válasz: nem , ne gondold hogy majd oda nyúlok hogy megharapjanak ... és most ?? Mi lessz ??
Úgy fognak megrohadni ?? A sírás keringet , arra gondoltam , mert gazdit már jó ideje kerestem neki , de nem találtam , hogy elaltatom míg nincsennek itthon , tudo részemről nagy butaság lenne , de így élni sem érdemes neki ! Állandóan sír, nyűszít, a hugom 14 éves dugni azt tud, de mikor elmentek itthonról 4 napra nem is törődtek vele , hogy a kutya nem eszik iszik 4 napig ... én adtam neki , de nem tudok 5 kutyát etetni , az én 4 kutyám jól él , nincsennek sem megkötve , sem éheztetve , tenyészkutyák , tk-s teny.szemlések ... de azért meg kell vennem 2 hetente a 10 kg os royal canin tápot , és az egyebeket.... tudjárok miről beszélek ,
De ha elaltatom akkor attól félek hogy új kiskutya jönne a hához , és az is így éljen ?? Na nem ... akkor balhézni fogok az tudi , apunak már szóltam párszor , kiabált velük és megkért vigyem el a kutyát oda ahol jó helye lessz , de ha elviszem akkor meg új kutya lenne , bár azt apa nem egedné ... de most mi legyen ?
Linkelek képet , lefotóztam az összegubancolódott kutyákat!Boccs ha hosszú lett , és hibás az iromány ...de nem vagyok képben !
Szerintem, még ha csak ideiglenesen is, vedd magadhoz őket, és próbálj minél hamarabb befogadót keresni nekik, vagy ha nem jön össze, akkor is ott van a menhely.
Ha félsz attól hogy esetleg ezek helyett hoznak egy újat, ami ugyanígy él, a képeket küldd el a fehérkeresztnek, vagy jelentsd fel őket állatkínzásért, mert ez már bőven az. sajnos mást nem nagyon tudsz tenni.
Feltétlen szólj állatvédőknek!!! Ez állatkínzás!!
Ha tudod,tényleg vedd magadhoz ideiglenesen is, és ne engedj másik kutyust oda! Kérlek segíts rajtuk!
Segítek , és sokat tettem a kutyáért, de az én udvarrészmbe vinni nem tudom, és nem is engednék mert ez itt az ŐŐŐ kutyájuk , ki lett jelentve .
Nem engedik elvitetni , ilyenkor mit tudok tenni ??
Azt mondták ha eltünik a kutya , mehetek a házból a dögjeimmel együtt... UNDORÍTÓAK , hamarosan úgy is költözünk egy saját kuckóba .. ebből családi botrány lessz úgy érzem , de megteszek mindent , kimegyek megpróbálom szétszedni őke megint .. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!