Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S mit tegyek, ezzel a...

S. O. S mit tegyek, ezzel a szegény kutyával? Ez már kinzás!

Figyelt kérdés

A lényeg , hogy egy nagy telkünk van , van rajta egy hatalmas házuk , ott lakik fater, húgom , és mostoha muterom , én külön házba hátrébb lakom a párommal , meg van még egy házikó ott albérlő lakaik.

Nekem van 4 kutyám , külön kertem van . De a húgomnak is van egy 10 éves kutyája , aki láncon van , csak akkor eszik ha én adok neki , soha nincsen vize , soha nincsen elengedve ... :(

Szörnyű ahogy tartva van , és a húgom meg M muter le sem szarja , most tüzel csóri kutya , és össze van tekeredve a lánca egy másik kutyáéval ( tacsi) a tacsi is úgy jött hogy 2 méteres lánc van a nyakában ... én szóltam nekik hogy a kutya össze van tekeredve a másikkal ... azt mondták jól van , elmentem itthonról és most jöttem haza , lassan megfojtják egymást , és verekednek is (sztem még nem fogékony a kutyájuk , csak vérzik) És ismét szóltam , megkérdeztem a m.anyám hogy szétszedted a kutyákat ... válasz: nem , ne gondold hogy majd oda nyúlok hogy megharapjanak ... és most ?? Mi lessz ??

Úgy fognak megrohadni ?? A sírás keringet , arra gondoltam , mert gazdit már jó ideje kerestem neki , de nem találtam , hogy elaltatom míg nincsennek itthon , tudo részemről nagy butaság lenne , de így élni sem érdemes neki ! Állandóan sír, nyűszít, a hugom 14 éves dugni azt tud, de mikor elmentek itthonról 4 napra nem is törődtek vele , hogy a kutya nem eszik iszik 4 napig ... én adtam neki , de nem tudok 5 kutyát etetni , az én 4 kutyám jól él , nincsennek sem megkötve , sem éheztetve , tenyészkutyák , tk-s teny.szemlések ... de azért meg kell vennem 2 hetente a 10 kg os royal canin tápot , és az egyebeket.... tudjárok miről beszélek ,

De ha elaltatom akkor attól félek hogy új kiskutya jönne a hához , és az is így éljen ?? Na nem ... akkor balhézni fogok az tudi , apunak már szóltam párszor , kiabált velük és megkért vigyem el a kutyát oda ahol jó helye lessz , de ha elviszem akkor meg új kutya lenne , bár azt apa nem egedné ... de most mi legyen ?

Linkelek képet , lefotóztam az összegubancolódott kutyákat!Boccs ha hosszú lett , és hibás az iromány ...de nem vagyok képben !

[link]

[link]

2009. nov. 7. 14:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

najó addig írom, de légyszoives hívd fel őket most azonnal:

Barcsi Természet- és Állatvédő Egyesület/ Barcs

Székhelye: 7570 Barcs, Magyar Lajos u. 13.

Banitcz László Barcs, Széchenyi u 23.

Botka Margit Barcs, Darányi u. 17.

Dr. Szujóné Dr. Ponyi Andrea

Barcs, Köztársaság u. 41.

Honlap: [link]

E-mail: barcsiallatvedok@freemail.hu

82-463-207

82-463-421

A másik:

Philip Természet és Állatvédő Egyesület/ Kaposvár

Honlap:

[link]

E-mail: philipegyesulet@gmail.com

telefon: 06-30-284-2655

06-20-451-1499

Harmadik: Marcali Állatmenhely és gyepmesteri telep

8709 Marcali - Horvátkút, Május1 u. 4

Nyitva: Szombat 10-14 ó -ig ,

illetve előzetes egyeztetés után.

Honlap: [link]

06-30-474-5157

2009. nov. 7. 15:56
 22/30 anonim válasza:
100%
Szerintem bveszélgess el a hugoddal.
2009. nov. 7. 16:00
 23/30 anonim ***** válasza:
www.feherkeresztliga.hu vagy a rendőrségen tegyél bejelentést, esetleg a helyi jegyzőnél. Addíg menj, míg nem tesznek valamit, mert az emberek nagyon gyakran szemet hunynak az ilyenek fölött mintsem segítsenek.
2009. nov. 7. 16:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

14 éves kislánynak kutya... azt se tudja, hogy mi van velük...

Vagy hívd fel a tudakozót, és kérj valami közeli állatvédő, vagy menhely elérhetőséget!!!! Sok sikert!!!

2009. nov. 7. 16:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát szörnyű látni a képeket, és olvasni a történetet.

A legfontosabb, hogy most kiszabadítsd őket. Látom a képen, hogy a tacsin nyakörv van, csatos. Ő barátságos? Próbáld meg egyszer őt elengedni. Vedd le a francba róla a nyakörvet. Aztán majd megnyugszik a másik és talán ő is hagyja majd magát.

A másik meg, tudom, írni könnyű, de légy határozott, és csináld. Menj oda és határozottan kezd el szétgubancolni őket. Nem tudsz más csinálni.

Bátorság. Utána meg állatvédők, menhelyek felkeresése. Ezt ne hagyd annyiba. Járj utána és intézkedj. Sok sikert kívánok, és kitartást. Nem irigyellek.

2009. nov. 7. 16:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én miért nem tudom megnézni a képeket?! Már levetted?
2009. nov. 7. 19:07
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Na,bejöttek ,hát felháboritó,minek nekik kutya?! Azt láncolnám igy ki,aki ezt tette a kutyákkal! Szólj az állatvédöknek!
2009. nov. 7. 19:15
 28/30 anonim ***** válasza:

Na mi újság, sikerült a kutyusokat kiszabadítani? Egész este rájuk gondoltam... Sajnos, én is láttam már hasonlót, és ugyanúgy tehetetlen voltam, mint te.

Kérlek, írd meg nekünk a lehetőleg jó hírt, drukkolunk nekik sokan!

2009. nov. 7. 21:15
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
figyi.. tenned kell valamit.. ez a kutya lehet, hogy ha így tartják a tél végét nem éri meg... próbálj velük leülni és szépen megbeszélni. ha nem hallgatnak rád irány a rendőrség, állatvédők, amelyik kutyára hasonlít(ha keverék..) fajtamentő!!! sok sikert.
2009. nov. 7. 22:27
 30/30 A kérdező kommentje:

Boccs hogy eddig nem írtam .. nem nem vette le a képeket , a párom segített szétszedni a kutyikat , a tacsinak a gazdáját megkerestem .

A hugom kutyája pedig most egyenlőre jól van , hétvégén csinálunk neki a mi kutyáink között egy külön kennelt, nem lessz valami nagy , de arra jó még nem vagyok ithon, 5mX5m lessz! Aztán keresek neki egy gazdit , ezeknek meg azt mondom a kutya elszökött. Apa azt mondta ne törődjek ezekkel a pics.kkal , és ajándékozzam el a kutyát. Na meg hogy amíg ő él itt többet ebben az udvarban nem lessz kutya ! A hugom már nem kislány , dugni tud , pasizni , bulizni , inni , cigizni ?? Akkor kislány , inkább jó nagy Qrva ! Na mindegy , ha nem találok gazdit akkor amíg él szegény , addig velem marad , már 10 éves , nem hiszem hogy 20 éves koráig fog élni , mert szegény csont és bőr , na meg láncon tartás is megviseli... (te) ! De most volt a doki is nála , vettem neki külön Senior tápot , talán nem lessz baja , és ha jobban lessz ivartalanítattom , és míg él boldog lehet , ha elköltözünk akkor meg még boldogabb , mert nem kell látni többé ezeket az embereket! Köszi hogy írtatok !

2009. nov. 8. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!