S. O. S mit tegyek, ezzel a szegény kutyával? Ez már kinzás!
A lényeg , hogy egy nagy telkünk van , van rajta egy hatalmas házuk , ott lakik fater, húgom , és mostoha muterom , én külön házba hátrébb lakom a párommal , meg van még egy házikó ott albérlő lakaik.
Nekem van 4 kutyám , külön kertem van . De a húgomnak is van egy 10 éves kutyája , aki láncon van , csak akkor eszik ha én adok neki , soha nincsen vize , soha nincsen elengedve ... :(
Szörnyű ahogy tartva van , és a húgom meg M muter le sem szarja , most tüzel csóri kutya , és össze van tekeredve a lánca egy másik kutyáéval ( tacsi) a tacsi is úgy jött hogy 2 méteres lánc van a nyakában ... én szóltam nekik hogy a kutya össze van tekeredve a másikkal ... azt mondták jól van , elmentem itthonról és most jöttem haza , lassan megfojtják egymást , és verekednek is (sztem még nem fogékony a kutyájuk , csak vérzik) És ismét szóltam , megkérdeztem a m.anyám hogy szétszedted a kutyákat ... válasz: nem , ne gondold hogy majd oda nyúlok hogy megharapjanak ... és most ?? Mi lessz ??
Úgy fognak megrohadni ?? A sírás keringet , arra gondoltam , mert gazdit már jó ideje kerestem neki , de nem találtam , hogy elaltatom míg nincsennek itthon , tudo részemről nagy butaság lenne , de így élni sem érdemes neki ! Állandóan sír, nyűszít, a hugom 14 éves dugni azt tud, de mikor elmentek itthonról 4 napra nem is törődtek vele , hogy a kutya nem eszik iszik 4 napig ... én adtam neki , de nem tudok 5 kutyát etetni , az én 4 kutyám jól él , nincsennek sem megkötve , sem éheztetve , tenyészkutyák , tk-s teny.szemlések ... de azért meg kell vennem 2 hetente a 10 kg os royal canin tápot , és az egyebeket.... tudjárok miről beszélek ,
De ha elaltatom akkor attól félek hogy új kiskutya jönne a hához , és az is így éljen ?? Na nem ... akkor balhézni fogok az tudi , apunak már szóltam párszor , kiabált velük és megkért vigyem el a kutyát oda ahol jó helye lessz , de ha elviszem akkor meg új kutya lenne , bár azt apa nem egedné ... de most mi legyen ?
Linkelek képet , lefotóztam az összegubancolódott kutyákat!Boccs ha hosszú lett , és hibás az iromány ...de nem vagyok képben !
Azonnal tegyél bejelentést návtelenül az állatvédőknél!
Add meg a címet és a kutya gazdájának a nevét is!!
Írd a település nevét,ahova kell, azonnal írom a telefonszámot, mert így ezer van.
De gyorsan, mert lassan mennem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!