Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S mit tegyek, ezzel a...

S. O. S mit tegyek, ezzel a szegény kutyával? Ez már kinzás!

Figyelt kérdés

A lényeg , hogy egy nagy telkünk van , van rajta egy hatalmas házuk , ott lakik fater, húgom , és mostoha muterom , én külön házba hátrébb lakom a párommal , meg van még egy házikó ott albérlő lakaik.

Nekem van 4 kutyám , külön kertem van . De a húgomnak is van egy 10 éves kutyája , aki láncon van , csak akkor eszik ha én adok neki , soha nincsen vize , soha nincsen elengedve ... :(

Szörnyű ahogy tartva van , és a húgom meg M muter le sem szarja , most tüzel csóri kutya , és össze van tekeredve a lánca egy másik kutyáéval ( tacsi) a tacsi is úgy jött hogy 2 méteres lánc van a nyakában ... én szóltam nekik hogy a kutya össze van tekeredve a másikkal ... azt mondták jól van , elmentem itthonról és most jöttem haza , lassan megfojtják egymást , és verekednek is (sztem még nem fogékony a kutyájuk , csak vérzik) És ismét szóltam , megkérdeztem a m.anyám hogy szétszedted a kutyákat ... válasz: nem , ne gondold hogy majd oda nyúlok hogy megharapjanak ... és most ?? Mi lessz ??

Úgy fognak megrohadni ?? A sírás keringet , arra gondoltam , mert gazdit már jó ideje kerestem neki , de nem találtam , hogy elaltatom míg nincsennek itthon , tudo részemről nagy butaság lenne , de így élni sem érdemes neki ! Állandóan sír, nyűszít, a hugom 14 éves dugni azt tud, de mikor elmentek itthonról 4 napra nem is törődtek vele , hogy a kutya nem eszik iszik 4 napig ... én adtam neki , de nem tudok 5 kutyát etetni , az én 4 kutyám jól él , nincsennek sem megkötve , sem éheztetve , tenyészkutyák , tk-s teny.szemlések ... de azért meg kell vennem 2 hetente a 10 kg os royal canin tápot , és az egyebeket.... tudjárok miről beszélek ,

De ha elaltatom akkor attól félek hogy új kiskutya jönne a hához , és az is így éljen ?? Na nem ... akkor balhézni fogok az tudi , apunak már szóltam párszor , kiabált velük és megkért vigyem el a kutyát oda ahol jó helye lessz , de ha elviszem akkor meg új kutya lenne , bár azt apa nem egedné ... de most mi legyen ?

Linkelek képet , lefotóztam az összegubancolódott kutyákat!Boccs ha hosszú lett , és hibás az iromány ...de nem vagyok képben !

[link]

[link]

2009. nov. 7. 14:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Oké , de hova ?? Egy udvarban lakunk , csak nagy a telek , nekem külön vannak az ebjeim , a Lédi bolhás , és bolond is ... mérmint másik kutyára !
2009. nov. 7. 15:09
 12/30 A kérdező kommentje:
Ui: Somogyban lakom.
2009. nov. 7. 15:11
 13/30 anonim válasza:
100%
jelentsd fel őket állatkínzásért. azt a rendőrségen is lehet (112). nyilván nem a legjobb hogy a saját családodon belül, de van ilyen. máshogy nem hiszem hogy jutsz valamire.
2009. nov. 7. 15:14
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én simán feljelenteném!Amúgy nincs valami ismerősöd aki tudna segíteni mondjuk legalább szétszedni őket mert így nem maradhatnak egy percig sem!Szólj valakinek hátha szét tudjátok szedni őket.Vagy esetleg láncvágóval elvágni a láncokat.
2009. nov. 7. 15:20
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó de amilyennek elmesélted őket utána nehogy megmérgezzék a kutyusaidat azért amiért elvitetted mindennél hamarabb költözz el vidd az összes kutyát majd tedd fel hirdetésre a kutyát vatera,tesz-vesz vagy jelendtsd fel őket állatkínzásé ha elköltöztetek.
2009. nov. 7. 15:27
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
előző vok ha akarod segítek gazdát keresni neki csak írj ide ne pm-et mert nem jó az email címem írj ide, hogy segíthessek gazdát keresni a kutyusnak. rövid ismertetőt kéne a kutyusról.
2009. nov. 7. 15:30
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal tegyél bejelentést návtelenül az állatvédőknél!

Add meg a címet és a kutya gazdájának a nevét is!!

2009. nov. 7. 15:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Láncos buzogánnyal eltenni láb alól a gazdákat, a kutyát meg magunkhoz venn,i míg nincs új gazdi...
2009. nov. 7. 15:41
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
a kutyákat úgy tudod szétszedni, hogy rakj a morgósra egy nagy zsákot, hogy ne téged harapjon meg, vagy pedig mielőtt felöltözöl bugyoláld be a karod vmilyen vastag anyaggal. ha vannak olyan barátaid, akkor vidd el egy pár napra a kutyáidat, nehogy bajuk essen, vagy ha sokat van otthon az albérlő, akkor kérd meg, hogy figyeljen a kutyáidra, mond el neki, hogy csak te és a párod szokta etetni a kutyust.
2009. nov. 7. 15:46
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Írd a település nevét,ahova kell, azonnal írom a telefonszámot, mert így ezer van.

De gyorsan, mert lassan mennem kell.

2009. nov. 7. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!