Ma születtek spicc-csivava mix kutyusaim. Mit tegyek velük?
OFF: Szia! Engem lehet,hogy érdekelne egy ilyen kis blöki:)
lécci írj enkem egy amilt: sweet-lollipop@freemail.hu
Nem értem,hogy miért kell mindig mindenkit lehordani azért mert véletlenül hibát követett el! Úgy csináltok mintha embert ölt volna. Ti is csak teszitek magatokat az álszenteknek! És nem érdekel lehet pfújjogni meg stb. de nekem ez a véleményem. Legalább ennek agyereknek volt annyi felelősségérzete,hogy feljött ide és tanácsot kért.
Kérdezőnek: már előttem mindent leírtak,hogy mit tégy :)
Hála Istennek,még egy alom felesleges keverék...
Mit csinálj velük?Nem lesz könnyű elajándékozni őket.
Ha ennyire a szüleidtől függsz és nem érdekli őket a kutya,miből viszed orvoshoz valamelyiket,ha baj van?OLtásra nincs pénz?Mi az égnek nektek kutya?Miből veszel nekik minőségi kaját(szoptatós szukának nem jó az Aro konzerv meg a Tesco-s száraztáp!)?
Mi lesz a kutyáiddal,ha betéved az udvarra valami fertőző beteg állat,pl.veszett róka?Ismerősömék jártak így pont a múltkor,el kellett altatni utána a gyönyörű kutyájukat,hiába volt rendesen oltva.
Amint elmondtam az előbb,pont az ilyen egyszer elkövetett hibák eredményei töltik meg a gyepiket.
Gondolj bele,3-4 hónapos,gyönyörű kutyákat altatnak,mert nem kellenek senkinek.
Egyébként mostanában több ivartalanítási akció is van.
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!