Tényleg pórázra kéne tennem?
Attól, hogy te ismered a kutyád, mások még megijedhetnek tőle. Tessék ezt tudomásul venni. Lakott területen nem is szabad póráz nélkül vinni, emiatt is kell a póráz.
Az én kutyám is röfög-büfög, főleg egy futkározás után, ismeretlenek mindig félreértik, ezért kerülöm az ilyen helyzeteket. Ő is barátkozna mindenkivel, de a "félelmetes" külső miatt ezt sem hagyom neki, csak ha valaki direkt ismerkedne vele.
Nekem 30 kg-os roti-nj mixem van, tök barátságos, kívülről mégis sokan félelmetesnek tartják. Többnyire szabadon sétáltatom, de SENKIHEZ nem mehet oda engedélyem nélkül. Emberekhez csak akkor, ha ők kezdeményeznek.
Ezt Neked is meg kell tenned, hiába csak 8 kg-os kutyád van...tök mindegy, hogy csivava vagy dog, KUTYA-KUTYA!!!
Kérlek tartsd be a fentieket, így is épp elegen utálják a kutyásokat, ezért van ez a rengeteg tiltás és szabályozás!!!
Másrészt ha egy "olyan" kutyához rohan oda ugatva, volt egy kutyád...
Nekem is kiskutyáim vannak, a legkisebb 3 kilós.
És mi van ha az utca túloldalán lát egy másik kutyust, vagy egy embert, és átszalad és mondjuk pont elütik? Nagyon vigyázz rá, mert ilyen megtörténhet. A legbiztosabb az lenne a pórázra tennéd legalább ha csak a járdán sétáltok.
8 kilós kutya pedig könnyen fellökhet egy kisgyereket. És, aki fél a kutyáktól az a 3 kilós kutyusomtól is retteg, aki szépen jön a lábam mellett, nem hogy egy póráz nélküli 8 kilós kutyustól. Figyelj rá nagyon, ne legyen baja!
hat ..ha az en kutyamhoz kozeledne ilyen modon, az pillanatok alatt szetszedne a kutyusod,...es mivel az enyem MINDIG porazon van, kepzeld el, hogy nem is lehetnek felelosegre vonhato...ezen gondolkoztal, hogy ZAVARSZ masokat ? vagy nem erdekel ? es ha nektek lenne gondotok abbol , hogy te egy felelotlen tulajdonos vagy ? fel vagy erre keszulve? hogy valaki egy nap rendort hiv mert ezredikszer bosszantotta mar fel a szabadon rohangalo morgo kutyulid ??
persze hogy porazra kell kotnod,,....kulomben torvenybe utkozo barmilyen kutya szabadon setaltatasa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!