Normális, hogy így reagált (megmorgott) a kutyám? Mit kell tennem?
Szóval főztünk csontleves-alaplevet marha csont végből, iszonyatosan finom illata lett (kb a kutyának pecsenye)
A csontot megkapta.
Először hisztizett érte, majd megkértem, hogy üljön le, feküdjön, maradjon, utána mondtam, hogy még nem veheti el, majd amikor azt mondtam, hogy a Tied, akkor megkapta.
Utána néztem ahogy eszi, de ahogy közelebb mentem hozzá fenyegetően nézett rám és rámmorgott.
Nem igazán szokott ilyet..
Egy ilyen felfokozott hangulatban megszerzett csontnal teljesen termeszetes, hogy morgott.
Hogy mit kellett volna tenned? rahagyni, vagy ha ugy gondolod, hogy inkabb tudja hol a helye, akkor szepen elvenni tole.
Ne üsd agyon a kutyát azért...
De ilyenkor azonnal vedd el tőle a csontot, ha feléd kapna azonnal a grabancánál fogva nyomd le a földre!
Következetes nevelés szükséges, akár kutyasuliba is elmehettek.
Az én kutyámnak a torkából is ki tudnám halászni a csontot, ha akarnám.
Azért is fontos, mert ha például az utcán felszed valamit amit nem kéne, akkor ki tudd venni a szájából.
20:55, Sot, anno ezt kulon gyakoroltam is vele.
A macskakkal is, eletmento lehet, ha megszokja, hogy neha belenyulsz a szajaba. Ha felrenyel, vagy valami a torkan akad, legalabb egyszerre csak egy miatt panikoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!