Elhoztam a párom bemutatni a szülaimnek és a kutyánk elég agresszíven reagált rá. Miért?
Figyelt kérdés
Amúgy barátságos kutya; ha rokon, ismerős jön hozzánk, nem szokott baja lenni velük. Ha idegen jön, persze megugatja, de ha beengedjük, akkor hagyja, hogy megsimogassák, barátkozik. Viszont a barátommal elég ellenséges volt, morgott rá és nem akarta beengedni és azt sem hagyta, hogy megsimogassa. Pedig a fiú szereti az állatokat.2012. dec. 2. 15:05
1/12 anonim válasza:
A kutyák megérzik a rosszat meg az hogy ki az aki sunyi :) Minden rossz szándék nélkül mondom halál komolyan...
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyesmi megoldás járt a fejemben :)
2012. dec. 2. 15:10
3/12 anonim válasza:
Az is lehet, ami a postásokkal van.
A postásokat állítólag azért ugatják a kutyák, mert nagyon sok idegen szag gyűlik össze rajtuk, na meg persze azért, mert közel mennek a területükhöz.
4/12 anonim válasza:
.. azért meg nem kell megkövezni senkit :D de az én kutyám nővérem ujdonsült barátjára nagyon nagyon morgott vicsorított hadd ne mondjam SOHA 10év alatt nem csinált ilyet talán.. a srác halál jófejnek tünt a kutya rohadtul nem bírta.. aztán eltelt pár hónap is a srácnak jöttek ilyen dühkitörései, megcsalta tesómat agresszivvá vált erőszakossá hadd ne fokozzam.. én ebből indultam ki.. a kutyák felismerik a potenciális veszélyforrást legyen az akár ember...
5/12 anonim válasza:
A leendő férjem ilyen teszten ment át: anyukám azt mondta, hogyha a tacsink elfogadja, áldását adja ránk. 14 éve a férjem :)
6/12 anonim válasza:
Fiú a kutya? Mert ha a kutya téged jelölt ki párjául, akkor nyilvánvalóan nekimegy a riválisnak. Tudatosítani kell a kis fejében, hogy ezzel nem ér el semmit.
Hogy rossz ember lenne a srác, azt nem mondanám, ismerek olyan embert, akit minden kutya megugat, de őt tényleg a legbarátságosabbak is. Ha vele nem szokott ez lenni, csak a tiéd utálja, annak valószínű valami személyesebb oka van.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, fiú.
2012. dec. 2. 19:16
8/12 anonim válasza:
Szánalmas, hogy egy ilyen kérdésnél lepontoz valaki a véleményem miatt...
9/12 anonim válasza:
Ha egyszer hülyeséget mondasz... A postásokat (és amúgy a szórólaposokat is) azért ugatják annyira, mert sikerélmény számukra, hogy az ugatásra azonnal elmennek, sikeresen elüldözik őket. Nincs rajtuk se több idegen szag, mint egy taxison vagy egy hentesen.
10/12 anonim válasza:
Hülyeséget mondok?
Igen, egy kutyakiképző biztos, hogy hülyeséget mond... nekem ugyanis ő mondta ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!