Mindenhol ennyire "drága" a kiskutya beoltatása?
Figyelt kérdés
egy kiskutyát az út szélén hagytak az utcánkban a gyerekeim unszolására behoztuk.azt sem tudjuk hány hetes(kis gombóc).
bementem ma az állatorvoshoz és majdnem dobtam egy hátast mikor elsorolta hány oltás kell neki és mennyibe kerül.
nekem erre sajnos nincsen keretem(3 kisgyereket nevelünk)viszont ha marad a kutya akkor mindenképpen be kell oltatni...
esetleg kérdezzem meg máshol is hogy mennyibe kerülne?vagy egyenára van?
2010. márc. 9. 14:58
31/32 anonim válasza:
Orvosfüggő,hogy mivel féregtelenítik, pasztával vagy tablettával szokás féregteleníteni,egy tabletta egy 10kg-os kutyának való,nyilván ha kisebb a kutya pl.5 kg,akkor csak felet kell neki adni,és így tovább.Ezt ismételni kell 2 hét múlva,aztán megint két hét múlva,így összesen 3x kap a kutya féreghajtót egy féreghajtás alkalmával. Negyedévente szokás féregteleníteni a kutyákat.
32/32 Akiteki válasza:
Nem tudom, merre laktok, de óriási különbségek vannak.
Épp tegnap nézegettük a barátnőmmel, hogy ő Pesten 5000-ért oltatja be a kutyáját, én vidéken 2600-ért ugyanazt.
Féreghajtó tablettát utoljára 200 ft-ért vettem, az nem olyan vészes.
Nem tudom, mennyi idős a kutyus, de évente egyszer ki lehet bírni, a gyerekek érdekében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!