Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindenhol ennyire "drága" a...

Mindenhol ennyire "drága" a kiskutya beoltatása?

Figyelt kérdés

egy kiskutyát az út szélén hagytak az utcánkban a gyerekeim unszolására behoztuk.azt sem tudjuk hány hetes(kis gombóc).

bementem ma az állatorvoshoz és majdnem dobtam egy hátast mikor elsorolta hány oltás kell neki és mennyibe kerül.

nekem erre sajnos nincsen keretem(3 kisgyereket nevelünk)viszont ha marad a kutya akkor mindenképpen be kell oltatni...

esetleg kérdezzem meg máshol is hogy mennyibe kerülne?vagy egyenára van?

2010. márc. 9. 14:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%

ne köss már bele a válaszomba, azt írok amit akarok!

Nem kérdeztelek, mi a véleményed a válaszomról%!!

Engem a jó szándék vezérelt, képzeld van aki ezt sem tudja, és akkor is olcsóbb, mint főzni!

napi 170 Ft volt/nap, mikor orijennel etettem!

Húst naponta nem adsz ennyiért!

Ha meg pedigree vel eteti valaki, akkor etesse azzal, engem nem érdekel, de sok kutya utána többet jár állatorvoshoz!

Én nem neked akartam megfelelni mint válaszadó, hanem próbáltam legjobb tudásommal válaszolni a kérdezőnek! szal shut up !

2010. márc. 9. 15:53
 12/32 anonim ***** válasza:
Apukáméknak egyébként eddig 3 kutyájuk volt,mindegyiket házikossztal etették csak,azt sem tudták a kutyáik,hogy mi az a táp,és csak évenként kaptak veszettség elleni oltásokat. A 3ból,még 2 kutya él,de az előző 2 is öregségben pusztult el,tizenéves korában,és nem is voltak a kutyák betegesek!!! (Ezt az állatorvosuk is alátámasztotta) Persze én is oltáspárti vagyok,az enyémnek is megvan az összes oltása,de ha csak veszettség ellenit kap a tiéd,szerintem sem lesz baja.
2010. márc. 9. 15:55
 13/32 anonim ***** válasza:
Okés akkor mondd el a kérdezőnek,hogy etesse Acanával a kutyáját! Kíváncsi leszek rá,valóban azzal fogja-e etetni...
2010. márc. 9. 15:57
 14/32 anonim ***** válasza:

egy szóval sem mondtam , h etesse azzal, pusztán rávilágítottam, h léteznek olyan tápok is, mert anno én sem tudtam.

De látom nagyon dühöske vagy, amiért te nem vehetsz olyan tápot, amilyet akarsz:) Meg is érdemled, ha ilyen keserű vagy másokkal, akiket nem is ismersz. Kicsit szállj magadba szerintem.

2010. márc. 9. 16:00
 15/32 anonim ***** válasza:
Én vehetnék ha akarnék képzeld!:P A kérdező viszont nem,és most itt ő a fontos!
2010. márc. 9. 16:03
 16/32 anonim ***** válasza:

még hozzátenném azt is, h ez emberfüggő is.

Én pl. ennék egy hétig csak szendvicset is, ha ezen múlna, h a kutyámnak a legjobb sora legyen itt.

Így vállaltam, vállaltuk. Ha pl. nem tudnék fizetni vmi orvosi kezelését, inkább eladnék valamit, vagy bármi..

17/32 anonim ***** válasza:
akkor meg ne velem próbálj kötekedni, hanem a kérdezőt ellátni további tanácsokkal.
 18/32 anonim ***** válasza:
Okés akkor a kérdező gyerekei is egyenek egy hétig csak szendvicset a kutya miatt ugye?!
2010. márc. 9. 16:06
 19/32 anonim ***** válasza:

látom ma nincs jó napod:DDD

sz*r neked:D

én ezt se mondtam..de nagyon szép gondolatok áradnak belőled:)ehhez csak gratulálni tudok.

2010. márc. 9. 16:07
 20/32 anonim ***** válasza:
Nincs sz@r napom,nagyon is jól szórakozom:D
2010. márc. 9. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!