Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok lakásba?

Milyen kutyát ajánlotok lakásba?

Figyelt kérdés
A kistestű "kutyákat" nem szeretem. Milyen nagytestűt ajánlatok? Például a golden sz tetszik. De ajánlhattok más fajtákat is.
2010. márc. 8. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Nagytestű kutyát nagy lakásba javasolnék, ahol kert is van, kijárással. Átlagos panelbe nem igazán.
2010. márc. 8. 22:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek egyet azzal, hogy nagy testű kutya nem lenne lakásba való, ugyanis ha megfelelően le van mozgatva, akkor a testméret másodlagos. (Jó persze nem extrém dolgokra gondolok, mondjuk kaukázusi nem való lakésba)

én a snacit ajánlom, nagyon jó kutyák, nekem is az van, ha eleget foglalkozol vele, jól elvan lakásban is.Ha rendesen trimmelteted, a szőre sem hullik,ami fontos szempont lehet:)) Ha a rövid szőr (ami hullik) nem zavar,akkor lehet pl. dobi, amstaff, vagy vadászkutyák.De! Fontos a megfelelő mozgatás, foglalkozás. Végülis a golden se rossz..

2010. márc. 8. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Attól függ mik a körülményeid. Pl mennyit mozoghatna egy nap, rövid-hosszú szőrű, egygazdás vagy családi kutya? :)

Esetleg nézd meg ezen az oldalon a fajtaajánlót: [link]

2010. márc. 9. 06:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsónak: Mondtam hogy nem szeretnék ölebet. Családi kutyára vágfyok
2010. márc. 9. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia! Minden szentnek maga felé hajlik a keze ugyebár: nekem shar-peiem van. Közepes, nincs nagy mozgásigénye (a kirándulásokkal simán kikészítem úgy, hogy a következő 8 órát átalussza). Nem hullik a szőre, kedves, a gyerekekért megőrül, csak játszanak vele. Nem ugat, napi 2 vakkantás a heti átlag.

Angol bulldog, szintén nagyon családcentrikus, bár ő ízlések és pofonok kérdése. Van golenes ismerősünk is, akinek a kutyája nagyon kiegyensúlyozott, ami gondolom annak köszönhető, hogy átlag 5-6 órát van lent mozgatva.

2010. márc. 9. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:

A menhelyek és a sintértelepek tömve vannak tök jó fej, tündéri keverék kutyákkal. Sokszor előfordul fajtatiszta kutya is. A legtöbb fajtának van fajtamentése is (pl. a goldeneknek is).

Szerintem érdemes lenne körülnézned a környezetedben lévő menhelyeken és gyepiken.

2010. márc. 9. 11:45
 7/13 anonim válasza:
Szia. nekem bull masztif és roti van a lakásba. Bármien kutya tarthato szerintem csak nevelés kérdése.
2010. márc. 9. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem is írtam ölebet!
2010. márc. 9. 15:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem fajtamentésből veszek kutyát. Jah igen: öleb=egyemberes kutya
2010. márc. 9. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor neked pl. a mudi öleb? :)
2010. márc. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!