Hogy lehet "beletörődni" a kutyánk elvesztésébe?
Sird ki magad.
Ha szeretné, ha egy kicsit megnyugodtál fogadj örökbe egy másikat.
Egy házi kedvenc elvesztése nem egyszerű, de túl tudod tenni magad rajta
Az idő segít. Tudom, közhely, de igaz.
A menhelyre járás jó ötlet. Én is azt teszem a kutyám halála óta. Szeretnék majd egyszer újra kutyát, de jelenleg nem engedik a körülményeim. Addig is kutyázok a menhelyen.
Azt mondják, hogy ha elvesztesz egy kutyát az a legjobb ha hozol helyette egy másikat mert leköt és őt is szeretheted. Ez nem igaz. Ez egy nagy hülyeség. Szerintem.
Bár én a macskámat veszítettem el, nagyon különleges volt számomra és úgy szerettem mintha egy ember lett volna. Folyton rá gondoltam utána is, nagyon sokat szomorkodtam miatta ezért hoztunk egy kiskutyát mert az nem kóborol el és alapból másabb mint egy macska. Kár volt. Az első 1-1,5 hónapban kifejezetten idegesített a kutya és nem is bírtam megszeretni. Megdöbbentem, hogy képes vagyok nem szeretni egy állatot. Most már szerencsére megszerettem, de időre lett volna szükségem.
Szóval jobb ötlet az ha egy ideig ahhoz az állatvédő szervezethez jársz. Mifelénk sajnos nincs ilyen. Aztán ha már enyhül a hiánya és akarsz akkor magadhoz vehetsz egy másik kutyát.
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!