Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik olyan hogy fogamzásgát...

Létezik olyan hogy fogamzásgátló kutyáknak?

Figyelt kérdés
Ha létezik mennyibe kerül? Sajnos kirúgtak a munkahelyemről, és nem maradt pénzem ivartalanítani a kutyust, de nem akarok piciket, és most lesz ivarérett... úgy hallottam hogy ez az injekció olcsóbb mint a műtét igaz ez?
2010. márc. 2. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A ZöldZebránál most is tart még azt hiszem 10éig az akció, ha érdekel, írj privit. (ott vagyok önkéntes)

Szuka kutya 10kg-ig: 10.500 Ft

10-25 kg-ig: 13.500 Ft

25 kg felett 16.500 Ft

Kan kutya 10kg-ig: 7.500 Ft

10-25 kg-ig: 9.500 Ft

25 kg felett: 10.500

Kb fele annyi, mint akció nélkül lenne!

Ha érdekel, írj privát e-mailt. :)

2010. márc. 2. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Újra ivartalanítási akció az ország több pontján!

2010.01.25-től 2010.03.14-ig"

[link]

A hormoninjekció hosszútávon drágább, mert beteg lehet tőle a kutya, aminek a vége megintcsak ivartalanítás. Átmeneti megoldásként a tüzelés alatt tartsd őt a lakásban és felügyelet nélkül ne engedd kan kutyák közelébe!

2010. márc. 2. 16:18
 13/13 Akiteki ***** válasza:
100%

Egy állatorvostól hallottam, hogy az emlődaganatos kutyák 70 %-a kapott valamilyen fogamzásgátló szert (pl. esemény utáni injekciót)

Sajnos az én kutyám is így halt meg fiatalon: egyszer befedezte az egyik kanom, de mi nem akartunk tőle kölyköket. Nem is értem magam, miért nem ivartalanítottuk előbb, utána már hiába volt, megesett az eset. A lány 4 évig nem lett vemhes utána, 5 évesen két kiskutya és egy halott kölyök lett. 9 évesen emlődaganata lett, hiába vettük észre, mikor még csak kisujjnyi csomó volt, kivették, de átterjedt a tüdejére. Soha többé injekció!

2010. márc. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!