Szuka kutyámnak szeretnék beadatni vemhesség elleni (fogamzásgátló) injekciót. Mi a véleményetek róla? Ára?
Valamikor régen én is adattam be, az első tüzelésnél. Árat nem tudok írni, de a kutya súlyától is függ.
A véleményem az róla, hogyha olyan helyen vagytok, hogy nem tudsz rá vigyázni, és a kutya még fiatal, akkor jó ötlet. Nekünk semmi egészségkárosító hatása nem volt.
Erről az injekcióról csak annyit, h pont a minap beszélgettem egy állatorvossal erről, aki Amerikában is és Nagy-Britanniában is praktizált. Ő azt mondta erre, h kint be lehet perelni egy orvost ha ilyet ad egy kutyának, mert ez akkora műhibának számít, mivel nemcsak hajlamosít a nőgyógyászati betegségekre (ahogy ezt itthon mondják), hanem egyenesen előidézi azokat. Ha gondolod megadom annak az állatorvosnak a nevét, beszélgess el vele te is ha bizonytalan vagy.
Vagy ezek után döntsd el h beadatod-e...
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A kutyám még fiatal és nem akarok "balesetet" és ezért gondoltam erre a megoldásra.
Persze ez csak egyszeri alkalom lenne később már kitudnám védeni a nem kívánt vemhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!