Ezen a héten kezdett el tüzelni a kutyám, viszont este ő ment át, ma meg a fiú kutya jött át hozzá. Lehetséges, hogy ezek után lesznek kiskutyák? Ha igen akkor mennyibe kerül kb. egy fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 15:40
1/8 anonim válasza:
Ha ezen a héten kezdett tüzelni, akkor kicsi a valószínűsége.
Amúgy kerítés nincs?
2/8 A kérdező kommentje:
De van kerítést csak épp azt néztem a hogy a kerítést bontották szét:S
2011. szept. 9. 15:43
3/8 anonim válasza:
Hát a tablettát nem ajánlom én és a szomszéd is használtuk a szuka akutyánkon eredményrtelenül 1x se használt ugyan úgy lettek kiskutyák és tüzelt is csak nem olyan látványossan. legjobb az ivartalanítás. De ha már megtörtént a baj akkor más az ivartalanításon kívül nem segít más. Meg a tabletták amúgy is ,ég tüzelés előtt kell beadni neki! Amúgy a már volt olyan itt is hogy a szomszédom szukája jött át a kanunkhoz...
4/8 anonim válasza:
ja második válaszoló vagyok
ja és ha csak most kezdett el tüzelni akkor még nem lesz kiskutya jövő héten figyelj oda rá mert akkor már lehet ha egy kannal össze kerül
5/8 anonim válasza:
van hormon injekció ami vetélést idéz elő...de elég veszélyes... méh gyulladást okozhat
7/8 anonim válasza:
Dobd ki a kukába őket kinek hiányoznának??
8/8 A kérdező kommentje:
Te utolsó, olvastad, azt amit írtál?? Ja és egyébként elég bunkó vagy, csak hogy tudd
2011. szept. 30. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!