Létezik olyan hogy fogamzásgátló kutyáknak?
Létezik, de ez sem olcsó, ráadásul hosszú távon nem alkalmazható, mert betegségeket okozhat a kutyának.
Nem tudnál spórolni egy kicsit? Minden hónapban félretenni 1-2 ezer forintot. Egy év alatt összejönne az ivartalanítás ára, ráadásul inden évben szoktak lenni akciók (idén februárban is volt országszerte). Az azatt az egy év alatt meg vigyáznál a kutyára, a tüzelés idejére bezárnád jó alaposan, hogy ne történhessen baleset.
Nekem az állatorvos nem ajánlotta.
Létezik injekció, de brutálisan nagy adag hormon van benne, veszélyes lehet.
Van tabletta is, de nem egyszerű, mert x héttel a tüzelés kezdete előtt kéne elkezdeni neki adni, azt meg nem olyan egyszerű kitalálni, mikor fog tüzelni.
Egyértelműen az ivartalanítást ajánlották.
Illetve ha meg tudod annyira erősíteni a kerítést, hogy se be, se ki...Esetleg acélhálóból nem tudsz neki arra az időre egy felül is zárt kennelt készíteni? De azért vigyázz, mert egy spániel méretű kutya feje akkor is beszorulhat a 10*10-es kockákba, ha álmodban nem gondolnád, hogy átfér rajta. Mi már fűrészeltük le a kutyim fejéről az acélhálót. Gondolni se merek rá, mi lett volna, ha pont nem vagyunk ott...
Létezik,bár én nem értek egyet vele,szerintem kifejezetten káros a kutya egészségére.
Aki meg azt írta hogy tízezres nagyságrendű az marhaságot írt. Egyik ismerősöm most adatta be a kutyájának és még 3000Ft-ot se fizetett érte.
Nekem is van egy szukám akit ivartalaníttatni szeretnék,csak sajnos sosincsen felesleges 20-30ezrem a műtétre. Na mind1,majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!