Mit tegyek ha a kutyám evett 3 fogamzásgátló tablettát?
Ezt a kérdést azért írom ki (válasszal együtt) hogy ha bárki ilyen helyzetbe kerül mint mi tegnap, akkor tudja mi van ilyenkor.Mi egy szót nem találtunk erről a neten, állatorvost kellett este 9kor felhívni (a 6. vette fel a telefont csak kb).
Kan kutya (2 éves) megevett 3 db jadine fogamzásgátló tablettát. Ilyenkor nincs semmi baj, mi tejet adtunk neki, az állatorvos azt mondta ezt jól tettük, és nem lesz semmi baja majd csak kifossa:)
Ha lány kutya enne meg fogamzásgátlót, vagy esetleg bármilyen nemű kutya egy egész levél fog.gátlót nem tudjuk milyen probléma lenne, de ha valaki tudja kérem írja le kommentbe!
hogy tudta megenni? azt elzárva tartják, mert ha egy elveszik nem lehet pótolni és minden darab számít... bocsi, de ez elképzelhetetlen számomra.
viszont nagyon jó, hogy leírod az esetedet és ezzel segítesz másoknak! Érdemben csak ennyit tudok hozzászólni! mInden jót!
Én 20 vagyok, a "mama" 41:) Igen jó viszonyban vagyunk, aminek én nagyon örülök. Ritka kivételek vagyunk de szeretjük egymást.
Aha hármat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!