Kutyám pocos és hogy még egyszer ne forduljon elő fogamzásgátló injekcióra gondoltam majd ha meg ellett, csak nem tudom menyibe kerülhet, jól jönne néhány tipp hogy milyet írassak neki?
ne injekcióztasd, hanem ivartalanítsd!
az újabb és újabb hormon injekciók egyrészt nagyon nem tesznek jót a kutyának, másrészt ha összeadod, hamar kijön belőlük egy ivartalanítás ára. ami viszont végleges művelet. a google-n keresve találhatsz ivartalanítási akciókat is.
Én inkább azt javaslom, h még most ivartalaníttasd! Semmi szükség még 5-8 gazdira váró kiskutyára, akik a későbbiekben továbbszaporodnak. Egy ivartalanítás mérettől függően 15-25 ezer forint. Egy alom kiskutya felnevelése ennek legalább a kétszerese. Valamint egy fogamzásgátló injekció 6-8 ezer.
Ezt olvasd át figyelmesen - de az nagyon jó h próbálsz a fogamzásgátláson gondolkodni:
Nem létezik fogamzásgátló injekció a kutyáknak! Hányszor kell még leírni!!!
Ivartalanítás.
Egyes állatorvosok hülyítik a gazdikat mindenféle csodainjekcióval.
Ezek az injekciók a kutya életét is megrövidítik,míg az ivartalanítás egy csomó későbbi betegséget megelőz.
Gondold át,szereted-e annyira a kutyádat,hogy meghosszabbítsd az életét!
Példa:6 éves collie szuka,emlőrákos csont és tüdő áttéttel.
Egyszer ellett, "egyszer minden kutyának ellenie kell"-tévhitből.
A gazdi most veri a fejét a falba,miért nem ivartalaníttatta a kutyáját már sokkal előbb,és miért engedte elleni.
Ha ivartalanítva lenne,még élhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!