Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket nem zavarnak a kisgyer...

Titeket nem zavarnak a kisgyerekes anyukák?

Figyelt kérdés

Amikor elmentek a játszótér mellett vagy valahol és ott van egy kisgyerek az anyukájával és mondjuk a gyerek meg akarja simogatni a kutyát az anya rácsap a kezére, hogy "fúj nem szabad, koszos stb..". Engem más kikészít, nem igaz, hogy egy gyereket ennyire féltenek. Főleg ha a gazdája ott van. Valamilyen szinten megértem őket, de a gyerek milyen lesz? Nagyobb korában nem fogja tudni, hogy mit kell csinálni egy állattal. Ti mit gondoltok ezekről?

Ja, tisztelet a KIVÉTELEKNEK.

2010. febr. 23. 18:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Én is azt utálom mikor odarohan és gyömöszöli :S Kérdezzen meg vagy vmi.. anyuka meg a messzi távolból pletykálkodik a többi szülővel.. Az is zavar ha nem engedi oda, de a gyerek szeretné. Egyszerű a megoldás: gyerek kérdez anyu válaszol.. A gyereket meglehet erre tanítani h csak akkor mehet oda ha anya/apa megengedte és akkor nem fog odamenni minden kutyához..

Én azt utálom még nagyon mikor az anyukák azt hiszik övék az egész közterület és hápognak ha elmegyünk a játszótér mellett PÓRÁZZAL vagy mikor megyünk simán az utcán, a füves részeken és a kutya akkor is pórázon arra megy és pl.: ott egy gyerek és az anyuka már sipítozik h vidd innen ezt a dögöt mert a gyerek nem tud játszani stb.. Vigye a játszótérre a kölykét.. Majd ha én is a játszótéren sétáltatom a kutyám akkor beleszólhat, de h az egész közterületet sajátjuknak értik pfff..

2010. febr. 23. 19:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
19:08 az én gondolataimat is eltaláltad!:D
2010. febr. 23. 19:18
 13/30 anonim ***** válasza:
87%

Úgy látszik,mindenkiét sikerül eltalálnom:D

Yorkim van amúgy,nem óvom mindentől,az egyik legjobb barátja pl egy golden-retriever,ami ugye nem egy kicsi termetű:D

Tehát ilyen téren,nem féltem,ismert kutyáknál tudom kik a barátságos kutyák,hozzájuk mehet ( termettől/nemtől/fajtától független ),és kik a barátságtalanok ( termettől/nemtől/fajtától függetlenül ) ide nem engedem.Ismeretlen kutyákhoz pedig ha látom,hoyg nem barátságos nem engede,ha igen mehet..De igen,van hogy mikor meglátok 1-2 már "megismert" gyerekkölyköt,kézbekapom a kutyám,mert a gyerek egy állat.

Kedvencem egyébként még az,amikor görkorival,bicóval,gördeszkával jönnek,amiktől MESSZIRŐL LÁTSZIK,hogy fél,de csak odajönnek,csapatostul,ordibálva..Hiába mondom,hoyg nem látod,hogy fél?

A válasz:Jajjjj de cukííííííí megsimogathatom énis?

Karanténba zárnám az ittlakó gyerekek 99%-át.

2010. febr. 23. 19:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
19:25 vagyok.Nem az a baj,ha megakarják simogatni.Hanem ha kérdés nélkül,vagy ha látja,hogy a kutya nem akarja és csakazért is fut utána,vagy ha csapatostól,ordibálva jönnek oda.
2010. febr. 23. 19:27
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Akkor most én kivel szemben háborodjak fel?

Kisgyerekes anyuka vagyok ÉS van egy nagytestű kutyám :D

Imádom mindkettőt és a 3 éves fiam tudja, hogy a kutyákkal lehet barátkozni, de csak akkor, ha ott van a gazdája, akit meg lehet kérdezni és meg is engedi. A kutyám meg tudja, hogy egy kisgyerek nem biztos, hogy mindig csak olyat csinál, ami neki is tetszik, de ettől még nem bánthatja.

Ja és én alapvetően attól vagyok kiakadva, amikor látom a lesajnáló tekinteteket, amiből tisztán látszik, hogy azt gondolják, milyen idióta vagyok, hogy kisgyerek mellett kutyám van (vagy fordítva? :D)

2010. febr. 23. 19:28
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha kutyást embert látsz az a kutyád sajnálja, ha anyukát akkor az meg a gyereked. xD Elképesztően idegbeteg mostanság sok anyuka... Bezzeg régen...
2010. febr. 23. 19:37
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van. Hisz ha egy olyan kutyát sétáltat a gazdája, amelyik kiszámíthatatlan, arra szájkosárt tesz, legalábbis én tennék.

Az anyukák helyébe pedig szépen odamennék a gyerkőcömmel a gazdihoz és kutyájához megkérdezni, hogy megsimogathatja e a gyerekem a kutyát. Majd figyelve a kutya minen rezzenését a felügyeletem mellett megsimogathatná, ha a gazdi igent mond.

Én játszótérnél még nem jártam így, mert rokonom kistestű kutyáját sétáltattam csak ilyen helyen, őt nyugottan lehet simogatni, szelíd, mint egy cica.

A saját kutyámmal viszont már jártam úgy, hogy összeakadtam a séta közben ismerőssel, kérdezte megsimogathatja e. Mondtam, hogy igen, de mikor felé nyúlt a kutyám hátralépett, nem félt tőle, nem úgy hátrált, csak nem tetszett neki valami az ismerősömben. Valakitől elfogadta a simogatást, valakire pedig így reagált kortól és nemtől függetlenül. Így az első alkalom után minig azt mondtam a szabad-e kérdésre, hogy "Ha a kutyám beleegyetik, tőlem nyugodtan. Bántani nem bánt."

2010. febr. 23. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:
62%

A saját gyerekét mindenki úgy neveli ahogy akarja, nem várhatod el h kutyabarátra nevelje, mert te az vagy.

Amúgy én is kutyabarát vagyok, az én kutyáimat eddig még mindenhol örömmel fogadták, soha nem volt ilyen h fujj, koszos meg hasonlók(vidéken).

2010. febr. 23. 20:14
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinál a gyerekével mindenki amit akar amíg minket nem zavar. De amikor nem neveli meg a gyerekét ennek következtében az hozzánk jön és én szívok vagy amikor kutyautálóra neveli a gyerekét és az bántani próbálja kerítésen keresztül a kutyámat na akkor az már nem az ő magánügye!
2010. febr. 23. 20:17
 20/30 anonim válasza:
57%

Nyilván a legtöbb hozzászóló nem szereti a gyerekeket,csak az állatokat, vagyis egy nagy állat szó szerint!Olyan durva dolgokat ír.

Kisgyermekes anyuka vagyok. Ja igen imádjuk amikor kutyaszarral van tele a játszótér.Amikor póráz és szájkosár nélkül odarohan és összenyalogatja a gyereket a kutya, vagy épp rá akar ugrani.Vagy netán a játszótéri csúzdát használja. Szuper dolog. (Persze vannak kivételek.)Ja és képzeljétek mi szeretjük az állatokat.

De ha lesz gyereketek, akkor is így álltok hozzá remélem és biztos tetszeni fog a kutyaszarvakarás a pici cipőről, kezecskéről.

2010. febr. 23. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.