Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ordas parasztság tüzelő...

Miért ordas parasztság tüzelő szukát vinni vasárnap délelőtt a Városligeti nagyrét közepére?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 10:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"Egyébként álljunk meg egy picit. Én mondtam, hogy nem tudom behívni? "

Igen.

"Liget másik végén álló kocsimhoz, és mikor a kocsinál levettem a pórázt, akkor át a ligeten, eltűnt a szemem elől, és a Dózsa Gy úti parkolóban fogták meg a tüzelő szukás gazdák, és ott vártak be engem."

2015. máj. 3. 21:18
 32/43 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem is ordas parasztság, de nem épp normális dolog. Az aki ilyet csinál, nincs tisztában a lehetséges következményekkel, avagy épp lesz...ja a többi kutyás nyugalmát.

Rövid véleményem, hogy IGEN, LÉTEZIK az az ivarok kan kutya, akit egy parancsszóra le lehet hívni egy tüzelő szukáról. Az a kutya (vagy inkább robot?) akit egy vér profi kiképző nevelt, aki tényleg érti a dolgát, és annyit tud a kutyákról, mint 100 átlag kutyás összerakva (vagy többet). Az az ember képes rá, hogy ezt belenevelje egy kutyába.

Én bevallom, az én kutyám nem a leges legszótfogadóbb, nah...megjegyezném, nem is sétáltatom póráz nélkül, mert tudom, hogy van az a helyzet, amikor nem tudnám visszahívni, és akkor gond van. Tüzelő szukától nem tudom egyetlen paranccsal, csak gesztusokkal távol tartani (már próbáltam). Mégis úgy gondolom, hogy alpjaiban nem egy rosszul nevelt kutya, sőt, átlagban tök jól nevelt. Az, hogy feszegeti a hetárokat természetes.

Igen tudom...az jön hogy nem tudok kutyát nevelni, mert itt mindenkinek tökéletes kutyája van, aki mindenben szótfogad, és mintakutyának mehetne.....vagy ahogy írták ebből "köbgyököt kell vonni" és megkapod az kutyus valós természetét.

Nem értem egyesek miért írják, mikor úgy sem hihető, hogy mindenkinek mintakutyája van, csak pont a kérdezőnek nem.

2015. máj. 3. 21:34
 33/43 A kérdező kommentje:
Ne röhögtesd már ki magad. Egy kiskutya folyamatosan fejlődok, Ez nem azt jelenti, hogy nem tudom behívni, hanem azt, hogy egy korábbi alkalommal egyszer visszarohant egy tüzelő szukához, hiába próbáltam megállítani. Egyetlen kutya sincs, aki zsigeri visszahívhatósággal születik.
2015. máj. 3. 22:20
 34/43 A kérdező kommentje:

" Az a kutya (vagy inkább robot?) akit egy vér profi kiképző nevelt, aki tényleg érti a dolgát, és annyit tud a kutyákról, mint 100 átlag kutyás összerakva (vagy többet). Az az ember képes rá, hogy ezt belenevelje egy kutyába."

És van itt olyan? El tudod te képzelni, hogy egy profi kiképző a gyakorikérdéseken fényezi magát?

2015. máj. 3. 22:24
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem azt írtam, hogy itt van olyan, csak hogy van. Pont erre akartam utalni, hogy aki itt oktat mindenkit annak valószínűleg pont nem a fegyelmezettség mintapéldája a kutyája. Tisztelet a kivételnek (ha van)
2015. máj. 3. 22:56
 36/43 anonim ***** válasza:
90%

32-es:

Nekem is kan kutyám van és én is ugyanígy vagyok vele, ahogy Te a tiéddel...

De ez akkor is felháborító, hogy ha Buksi kutya odarohan a Rozi kutyához, akkor a Rozi gazdája a paraszt és kb. menjen a p.ába.

Itt a sok okos meg osztja az észt hogy ezért meg azért bunkóság, és csak a kanoknak van joga ehhez-ahhoz, a szuka meg bújjon meg és sétáljon éjjel (????!!!!) hogy a kanokat ne izgassa fel. Na ne már, emberek...

Odavitte a tüzelő szukát a nagyrét közepére? Akkor odavitte és kész, ugyanannyi joga van odavinni, mint bármelyik másik kutyásnak a sajátját. Azt hiszem elég nagy a Városliget, ha túlságosan izgatja a kant, lehet menni más részre is.

2015. máj. 3. 23:39
 37/43 anonim ***** válasza:

" Az a kutya (vagy inkább robot?) akit egy vér profi kiképző nevelt, aki tényleg érti a dolgát, és annyit tud a kutyákról, mint 100 átlag kutyás összerakva (vagy többet). Az az ember képes rá, hogy ezt belenevelje egy kutyába."

Ehhez nem kell verprofinak lenni, csak kitartonak. Az elso kutyamrol irtam, akit 14 eves koromban kaptam. Nyilvan nem 11 honapos koraban jutottunk el erre a szintre, sot, akkoriban meg az is problemat okozott, hogy ivartalanitott kutyak kozott figyeljen ram. Kesobb sem lett robot, sot, nagyon is fuggetlen termeszetu, de sikerult baromi jo kapcsolatot kialakitani vele az evek alatt.

Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy a te kutyad rosszul van nevelve, hiszen ez 11 honaposan meg belefer, csak azt, hogy ez a fegyelmezettseg igenis elerheto az atlag kutyasnak ez ettol nem lesz ufo, meg robot, csak biztonsagosan setaltathato.

2015. máj. 4. 05:33
 38/43 anonim ***** válasza:
Itt nem a fényezésről van szó hanem a fegyelemről beszélgettünk!
2015. máj. 4. 08:32
 39/43 A kérdező kommentje:
ja értem. Viszont én gyerekből sem szeretem az olyat, aki mindig azt csinálja, amit mondanak neki.
2015. máj. 4. 19:56
 40/43 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem a kérdést:(

Akkor nem mindegy mit csinál ? Üsse el az autó , szaladjon világgá , hagyjad szaporodni.. minek vagy felháborodva ha tüzelő kutyával sétálnak?

2015. máj. 4. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!