Megmérgezték a kutyám, és meghalt. Nekem lehet valami bajom, ha délelőtt még nyalogatott meg simogattam?
Reggel már magyon szomoruan feküdt, amikor elindultam otthonról oda jött hozzám,megvakargttam a fejét és ő megnyalogatott, ahogy szokott. Későn értem haza délután, és mivel kertes házban lakunk, siettem mert a kertben meg kellett locsolni a növényeket, ezt ő sem hagyja ki soha, ha nyitva a hátsó kapu, mindig kilopakodik és ott van mellettem a többi két kutyussal. De most ő nem jött... Nem is keltettem fel, mert ugy láttam, hogy pihen a ládájában... Aztán egy óra múlva eldőlt, nyüsziteni kezdett, habzott a szája, sőt még iyen epilesziás rohama is volt, vagy valmi hasonló, mert rángatózott a teste, a lábai összevissza, csatogtatta az állkapcsát. Nálunk nincs valmire való állatorvos, egy baleset miatt pedig az utak is le voltak zárva a kórház felé...rengetegett szenvedett, mert szünet nélkül volt ez a rohm, kb 3-4 óráig, hajnali 1 körül halt meg... :(
Néha kiszökött itthonról, de soha nem bánttt senkit és nem is tett tönkre semmit a kertekben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!