Border collie csodaszép kölykök áron alult?
Én törzskönyves amstaffot vettem 4 éve 150.000-ért. Meglátszik rajta a tenyésztői hozzáértés és alázat; kiváló kutya, és az életben nem volt beteg. Az oltáson és a féreghajtáson kívül egy forintot nem költöttem állatorvosra.
Te viszont nem fogsz így járni, ha ennyiért megveszed a kiskutyát. Persze, minden kölyök édes, aranyos, de nem mindegy, hogy a vételára egy egyszeri, nagyobb kiadás, vagy az állatorvosi számla rúg százezrekre...
Kicsit több józan gondolkodást!
Rendben köszön a sok kommentet és szerintetek tenyésztőnél, rendesnél mennyi a legolcsóbb mert nem tudom találtam egyet csak nem vagyok biztos : [link]
EZ A TENYÉSZTŐ NORMÁLISNAK TŰNIK, de azért szeretném kikérni a ti véleményeteket is :) köszönöm előre
"Ritka színekben"
Bordernél ez egy elég érdekes megfogalmazás, mert azt leszámítva, hogy a fehér nem uralkodhat, nincs nagyon megkötés, a border még mindig munkára és nem küllemre van tenyésztve. Ezért nekem a "ritka" azt sugallja, hogy a még oly megengedő standard-be se fér bele.
A kölykök kizárólag 8 hetes korban vihetőek el, törzskönyvvel, microchippel, szerződéssel (garanciát vállalva a genetikai betegségekre),
koruknak megfelelő oltásokkal és féregtelenítéssel.
ÍGY AGGYÁK A KUTYÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!