Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border collie csodaszép...

Border collie csodaszép kölykök áron alult?

Figyelt kérdés
Láttam egy hirdetésben pár hete de sajnos nem találom, kérném a segítségeteket hátha valaki más is látta vagy esetleg ő a hirdető amire az esély 0 %

2015. ápr. 27. 15:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Ha nincs pénzed rendes tenyésztőtől vett kutyusra, inkább menj el egy menhelyre vagy fogadj örökbe talált kutyát. Nagy eséllyel egészségesebb kutyád lenne. Ismerős gazda is pároztatta a kutyáját a szomszédéval, lehet, h fajatiszták lettek, de egyik kölyök meghalt másik meg beteges, rossz a gyomra és fizetheti az orvost. Csak keress a neten a témában, olvass utána kicsit!
2015. ápr. 27. 15:37
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Előbb légy tisztában azzal, mi a különbség a FAJTISZTA és a FAJTATISZTA között, mert nem ugyanaz! Ha olcsó kutyát akarsz, menhelyen keresgélj! Egy olcsó kutyával rá fogsz faragni. Nem Te lennél az első. És ha baja van a kölyöknek, nem lesz kihez fordulj, mert a szaporítót nem érdekli. Ezért kell tenyésztőnél vásárolni. Velük is rá lehet faragni, de ha tudod, mire kell figyelned, és nem azonnal akarsz kutyát, nem fognak átvágni!
2015. ápr. 27. 15:40
 13/39 NoHead Dog ***** válasza:
100%

Én törzskönyves amstaffot vettem 4 éve 150.000-ért. Meglátszik rajta a tenyésztői hozzáértés és alázat; kiváló kutya, és az életben nem volt beteg. Az oltáson és a féreghajtáson kívül egy forintot nem költöttem állatorvosra.

Te viszont nem fogsz így járni, ha ennyiért megveszed a kiskutyát. Persze, minden kölyök édes, aranyos, de nem mindegy, hogy a vételára egy egyszeri, nagyobb kiadás, vagy az állatorvosi számla rúg százezrekre...

Kicsit több józan gondolkodást!

2015. ápr. 27. 15:41
 14/39 A kérdező kommentje:

Rendben köszön a sok kommentet és szerintetek tenyésztőnél, rendesnél mennyi a legolcsóbb mert nem tudom találtam egyet csak nem vagyok biztos : [link]

EZ A TENYÉSZTŐ NORMÁLISNAK TŰNIK, de azért szeretném kikérni a ti véleményeteket is :) köszönöm előre

2015. ápr. 27. 15:48
 15/39 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Ritka színekben"

Bordernél ez egy elég érdekes megfogalmazás, mert azt leszámítva, hogy a fehér nem uralkodhat, nincs nagyon megkötés, a border még mindig munkára és nem küllemre van tenyésztve. Ezért nekem a "ritka" azt sugallja, hogy a még oly megengedő standard-be se fér bele.

2015. ápr. 27. 15:48
 16/39 A kérdező kommentje:
óóó hát igen ez a ritka szó visszataszító, de én már eccer vásároltam így neten kutyát bichon bolognese :50.000 ft -ért és még az állatorvos is megmondta hogy fajtatiszta...makk égészséges és még törzskönyvet is adtak és ennél a ktyánál is van leírás
2015. ápr. 27. 15:51
 17/39 A kérdező kommentje:

A kölykök kizárólag 8 hetes korban vihetőek el, törzskönyvvel, microchippel, szerződéssel (garanciát vállalva a genetikai betegségekre),

koruknak megfelelő oltásokkal és féregtelenítéssel.

ÍGY AGGYÁK A KUTYÁT

2015. ápr. 27. 15:52
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kölykök chippelve vannak, van törzskönyvük (és nem csak úgy mondja, hanem konkrétan oda is adja neked), akkor végül is már oks, bár az adásvételi szerződés szerintem alap.
2015. ápr. 27. 15:54
 19/39 A kérdező kommentje:
Elnézést *adják xd
2015. ápr. 27. 15:55
 20/39 A kérdező kommentje:
Akkor jó...de akkor rendben és szerintetek akkor nem kamu vagy ilyesmi
2015. ápr. 27. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!