Valaki segítene, kölyök border collit keresek?
Figyelt kérdés
Kölyök Border collit keresek 10.000ft körül. :)2015. ápr. 26. 17:36
1/12 anonim válasza:
Egy nulla lemaradt, és még a felét hozzá is csaphatod még egyszer és helyben vagyunk. :) 10ezerért még oltást sem kapsz a kutyának, nemhogy fajtatiszta kutyát. Ez még viccnek is rossz volt.
2/12 anonim válasza:
10 ezezért akarsz fajtatiszta kutyát? Ez nevetséges... ennyiért biztos nem fogsz kapni! Egyáltalán miért ezt a fajtát választottad?
3/12 A kérdező kommentje:
Neharagudj, ha értetlenül fogalmaztam igazából tisztában vagyok a kutya árával,de hátha esetleg valaki tudna olcson adni egy kölyköt vagy ilyesmi.
2015. ápr. 26. 17:42
4/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg két kutyám van és ebbe a fajtába úgy beleszerettem...... :)<3
2015. ápr. 26. 17:43
5/12 anonim válasza:
Én meg egy eredeti Ájfónhatost szeretnék, szintén 10k-ért! Ha esetleg valakinek van otthon egy elfekvőben és nem tudja, mihez kezdjen vele.
Remélem érzed a párhuzamot...
6/12 anonim válasza:
Ha beleszerettél a fajtába. gyűjts rá pénzt, keress tenyésztőt, beszélgess vele, és ne olx-ről vegyél kutyát, mert az tutira nem border collie lesz!
7/12 A kérdező kommentje:
"Köszz" a tippét én is mondjak valamit Általánosba járok ;)
2015. ápr. 26. 17:54
8/12 anonim válasza:
Egyébként miért kell két kutya mellé még egy, ha általánosba jársz? A szüleid tudnak a tervedről?
9/12 A kérdező kommentje:
Persze ők mondták ha 10.000 körül vagy kicsit többért találok akkor megvehetem.Amúgy imádom az állatokat és hatalmas kertünk van jelenleg nem csak két kutyám hanem két nyuszim, teknősöm, cicám van :3
2015. ápr. 26. 18:04
10/12 anonim válasza:
Akkor foglalkozz azokkal! Egy fajtatiszta kutya nem 10 ezerbe kerül. Ha ennyiért vennél kutyát, ráfáznál vele, egyrészt valami keverék lenne, ráadásul nem lenne szűrve betegségekre, és annyi pénzt hagynátok ott az orvosnál, amiből egy-két fajtatiszta kutya ára kijönne (érts: 100-200 ezer forint, vagy több). Az viszont nem világos, h a szüleid miért rád bízzák a kutya keresést, miért nem segítenek, és miért nem néztek utána a szaporítás és a tenyésztés közötti különbségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!