SÜRGŐŐS! Mama kutyát keresek 5 újszülött (2napos) kiskutya szoptatására pár hétig. Valaki segítene nekem?
Állatorvos fel tudja írni azt a tápszert, mely ilyenkor helyettesítheti az anyatejet, amíg nem találsz mamakutyust.
Részvétem a kutyusod miatt! :(
Gratulálok…
Ilyen egy felelőtlen gazda…
Nah mostani akkor:
Tápszert kell venni. Langyos vízzel kell feloldani. És Pipettával kell etetni a piciket 2 óránként. Éjjel is. Utána nedves vatta pamaccsal finoman meg kell törölgetni a hasukat és a feneküket. A vatta legyen langyos. Ha ürítettek jól csinálod. Utána ha már kinyílt a szemük jó minőségű tápos kell meleg vízbe beáztatni. Majd ha jó meleg lesz villával péppé törni. És lapos tányérba oda adni a babáknak. Ha elfogy gyorsan újat kell csinálni.
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat!Most érkezett egy pótmama,elfogadta a kiskutyákat,úgyhogy mér minden renden lesz.
Kedves 7.válaszoló!Amíg nem ismersz légy oly kedves ne nyilatkozz hogy felelőtlen vagyok e vagy nem.Természetesen utánajártunk állatorvosnál hogy mit kell tennie ilyenkor.Eddig kaptak a kutyusok 2 óránként tápot szóval ne aggódj.Köszönöm a segítségedet,de a hülye beszólásaidra nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!