SÜRGŐŐS! Mama kutyát keresek 5 újszülött (2napos) kiskutya szoptatására pár hétig. Valaki segítene nekem?
11# Nem volt olyan információ, hogy ez nem egy tenyészkutya és egy gondosan megtervezett párosítás volt. Nem látok semmi olyat leírva, amiből a kérdezőt alapból szaporítónak kellene megbélyegezni, mert akkor még megérdemelné talán ezt a hangnemet (bár mivel elvesztette a kutyáját, némi jóérzést és tapintatot feltételezve az emberekről, akkor sem). Nem tudom, miből szűrtétek le, hogy ez egy felelőtlen gazda, lehet akár pl. kezdő tenyésztő is. Egyébként a "nem a kutyád akarta a kölyköket" meg azért nem elfogadható érv, mivel ha a kutya szabadon dönthet, nyilván párosodik tüzelésekor, ergo nem lehet azt állítani, hogy "nem akarja".
Tényleg nem kellene mindenkit bántani, akiről nem derül ki azért, hogy most szaporító. Ha neked van háttérinformációd, és én vagyok lemaradva, akkor elnézést.
Ja és nem a szaporítókat védeném, de tényleg ne essünk már neki mindenkinek ennyi információ alapján.
Félre ne értsetek....
De ha ott van az állatorvos is elpusztulhat a mama kutya hiába tesznek meg mindent... Nem kell ennyire nagyon okosnak lenni, úgy hogy fogalmatok nincsen a körülményekről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!