Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok mesélni a Havaneséről?

Tudnátok mesélni a Havaneséről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június 6.-án hozzuk el első kicsi (10 hetes) Bichon Havanese kiskutyámat. Kíváncsi vagyok jó és rossz tapasztalatokra egyaránt. Köszönöm!

2015. ápr. 23. 20:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia. Nekünk van egy 1,5 éves kis havanese kutyánk. Még nagyon kölyök korában sem tett kárt semmiben, csak néha a virágföldet kitúrta a cserépből, és a helye mellett lenyalta egy picit a festéket a falról. (alig észrevehető) Egy baj van vele, ami pedig az, hogy minden kutyára ugat (gyakran még a "legjobb barátaira" is, mert fél éves korában megkergette egy nagy, neveletlen kutya, és azóta fél. Sok mindennel próbálkoztunk már (kutyaovi, kutyás ismerősök és állatorvosok tanácsai: sokszor találkozni azokkal a kutyákkal akit már jól ismer, naponta 4-5 kutyát megszagoltatni vele "barátkozni") de nem sokat segített egyik módszer sem. Persze szépen lassan jobb lesz. Emberekkel egyébként barátságos, olyan mint egy kis emberke csak éppen megszólalni nem tud.:) csak vigyázni kell, hogy ne legyen elkényeztetve, mert pl.mi egyszer felengedtük az ülőgarnitúrára, azóta nem lehet leparancsolni mert morog. Ja és rászokott arra, hogy ha fekszik és azt mondjuk neki : "Na gyere" akkor morog. De ez szerintem inkább csak játékból, mert nem kap oda. Sok boldogságot a kiskutyushoz, remélem tudtam segíteni:))
2015. máj. 17. 15:54
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi
2015. máj. 20. 21:28
 13/13 A kérdező kommentje:
:)
2015. máj. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!