Akinek keverék kutyája van tudna róla mesélni jó és rossz tulajdonságokat? Ebben a kutyában milyen fajták lehetnek?
Illetve aki menhelyről fogadott kölyköt. Mondana jó és egyaránt rossz tulajdonságokat?
Ebben a kutyában milyen vérek csörgedezhetnek?
Kutya:
1. [link] /__poiuz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. [link] /__lkjhgf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3. [link] /lokjhgf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
4. [link] /jjh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nehéz megállapítani, hogy milyen felmenőktől származik. Valószínűleg nem első generációs keverék, hanem már a szülői is azok lehettek.
Nekem egy menhelyről kölyökként örökbefogadott - feltehetően - németjuhász-pincsi keverékem van. Gülü szem, németjuhász színezet, egyikőjükre sem hasonlító fül, de pincsi típusú szőr, a farka nem fejlődött ki, csak egy kis csonk, amit ráz, mint egy zászlót :)
Kicsiként: http://tinyurl[pont]hu/f21w/ (a 'pont' szócskát cseréld ki egy '.'-ra)
Okos, de rakoncátlan. Az immunrendszere brutális, túlélte egyszerre a parvo-t és a kennelköhögést, kétszeres adag altató tudta csak kiütni a kasztráláskor, imád bújni, csupa szeretet, állandóan törődni akar az emberrel és a közelében lenni.
A keverék kutyusoknak annyi a rossz tulajdonsága, amennyi egy fajtisztának. Nem lehet őket így szétválasztani. Lehet, hogy sokkal erősebb lesz, lehet, hogy rosszabb géneket örököl, ez mindegyik típusnál ugyanúgy előjöhet.
Viszont megmentesz egy életet, ha menhelyről fogadsz örökbe. S ő pedig bearanyozza majd a tiédet.
Nos annyit tudok róla, hogy kislány, 5 hónapos, kicsi marad, lakásba ajánlják. Katica névre hallgat. :)
Igen, azt már én is hallottam, hogy tovább élnek.
Köszönöm az eddigieket! ;)
Sajnos nem tudtam megnyitni a linket.
[Utolsó mondathoz] Igen, ezért akarok menhelyről. :)
Mint írtam, a PONT szó helyére egy .-ot tegyél. Pontra cseréld ki a szöveget :) és akkor működni fog a link.
Máskülönben nem engedte betenni.
Nem akartam így linkelni: [link]
(főleg hogy valószínűleg szétvágja majd a linket a fórummotor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!