Van egy 9 hetes amstaff labrador keverék szuka kutyám. Abba a hibába estem hogy vettem neki: Pedigree Junior száraz kutyatápot, nagyon rossz döntés volt?
Igen, sajnos a Pedigree nem valami jó minőségű sanjnos. A Josera tápok például jó minőségűek és nem is drágák. A Junior 5-600, a Kids 7-800.
A Brit tápok is jók állítólag, bár én még nem próbáltam.
Annak sem vagyok a híve, hogy 1800/kg-s táppal etessünk, de amit írtam, tényleg érdemes megvenni. Még árban is jobban jössz ki, mert kevesebbet kell adni, és még akár olcsóbb is, mint a Pedigree.
Mivel nyár van, ezért természetes, hogy sokat iszik, de a táp is lehet a hibás, mivel ezekben sok káros anyag van, tartósítószer, színezék, stb, ami megterheli a veséjét, és sok víz kell, hogy kiválassza. Ezért pisil ennyit.
A josera tápok nem tartalmaznak színezéket, ízfokozót.
Most rendeltem a netről juniort, 9750Ft 20 Kg.
De ne ijedj meg, nem rontottál semmit el :)
Legközelebb ezt vedd, ennyi. Váltásnál először keverd a régivel.
A pedigree tápoknak meg lehet nézni a beltartalmát... kb semmi olyan nincs benne amit a kutya normálisan tudna hasznosítani :(
Brit Care tápokat tudom ajánlani. Abból is a bárány-rízs vagy lazac-burgonya ízesítésűeket.
Joseráról is csak jót hallottam eddig, most tervezem, hogy mi is kipróbáljuk.
Sok sikert! :)
Most vettem 1 kg Royal Canin junior száraztápot kóstolónak/ próbának, ha bevállik szerintem ezt a tápot kapja továbbra is. Probalkozok :) köszönöm a tanácsokat!:)
Esetleg valakinek a szobatisztaság betanitására valami ötlet vagy tapasztalat? :-D
Mi Brittel etettünk,amikor tápoztunk.Próbáltuk a Happy Dogot is,de abban is baromi sok gabona van.Annyi pénzért van jobb is.
Már egy ideje nyers etetéssel próbálkozunk (BARF) hús+zöldség+gyümölcs mind nyersen.A legjobb választás volt.Olcsóbb,mint a táp,és a kutya soha nem volt szebb és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!