Tudnátok mesélni a Westie-ről? Mennyibe kerül? Milyen tulajdonságai vannak?
Érdekelnek a Westiek, csak kíváncsi vagyok, Nektek mi a véleményetek a saját kutyátokról.
Köszönöm
Tanulékony, okos, vérbeli bohóc, és jól tudják manipulálni az embert, ha éppen eszik :)
Viszont rendkívül makacs, néha süketet játszik, de ezek eltörpülnek a számtalan jó tulajdonságuk mellett.
Nekem az van.
Akaratos, de bírok vele. Valóban néha suketet játszik.Eleven ,okos, játékos, baratsagos kutya.Még azt is modanam ra , hogy rafinált, olyan cseleket ki tud talalni, csak pislogok.Nagyon szereti a hasat, ha valakit meglát enni, odamegy kéregetni, nekem meg ég az arcom.Nekunk lakasban van, kicsit elkényeztettem, felmehet fotelba, ágyba.Sokat takaritok utana, egyebar a store miatt, meg rendszeresen vinni kell kutyakozmetikushoz, de én is szoktam itthon fesulgetni.
Inkább o sétalata, mint én ot.Ahova oda akar menni, ugyis oda fog, egyszeruen odahuz.Imádja feltérképezni a parkokat, utcákat, ahol épp sétálunk.En már rég indulnék, de o még szaglászik...
Nagyon aranyos kutyus, nem ilyen fajtat akartam, de egyaltalan nem bantam meg. Elso kutyám raadasul, szerintem egesz jol elbirok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!