Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatartók! Tudnátok nekem...

Kutyatartók! Tudnátok nekem történetek mesélni olyanokról, akik negatívan viszonyulnak azokhoz, akik kutyát tartanak?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak? Minden történet,vélemény érdekel.
2012. márc. 2. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
És minél több választ kérnék,ha lehet!Köszi :)
2012. márc. 2. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Mi egy 1.5 szobás földszinti panellban lakunk, és a nagymamám nagyon rossz néven vette, hogy 43 négyzetméterre kutyust fogadtunk be. A kutyust úgy hozták nekünk, hogy nyugodt, bájos. Ezzel szemben egy kis törpördög volt, hatalmas nagy mozgásigénnyel, amit lehetetlen lett volna kielégíteni a számára. 4 hónaposan nem volt elég neki 3! óra séta! Ráadásul utólag kiderült, hogy a kutyust telis tele volt vadászkutyus keverékekkel, így kellemetlenül is érezte magát panellban. Elajándékoztuk családi házba egy másik kutyushoz, akikkel egész nap együtt szaladgálnak, mostmár a jó idő is kijött, így napközben sincs egyedül.:) Igaza volt a maminak, egy vadászkutyus nem való panellba!!!
2012. márc. 2. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A házunkban pár éve lakott egy középkorú hölgy, aki gyűlölte az állatokat. De az a nő nem is volt teljesen normális.

Időnként kinyitotta az ablakot, amikor a patakparton sétáltatták az emberek a kutyáikat, és teli torokból elkezdett káromkodva ordítani. De olyan alpári, mocskos szájjal, hogy én szégyelltem magam. Lent az utcán is találkoztunk néha, akkor soha nem mert senkinek sem szólni.

Erre az egyre emlékszem az elmúlt 5 évből:)

2012. márc. 2. 15:38
 4/9 Akiteki ***** válasza:
100%
Könyvet írsz?
2012. márc. 2. 15:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt még nem,kedves Akiteki,csak szimplán érdekel.Csak azért gondoltam,hogy ide írom ki a kérdést,mert erre sok kutyás jár.
2012. márc. 2. 15:48
 6/9 Akiteki ***** válasza:
86%

Kár. Csak érdekelt engem is.

Történetem nincs, mert azért van két fülem, hogy egyiken be, a másikon meg ki, általában nem szoktam meghallgatni azokat, akik nem egy szinten vannak velem.

2012. márc. 2. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét történetem nincs, de rengeteg ilyen emberrel találkoztam. Ha mesélem, hogy ez a hobbim, akkor furán néznek rám. Pedig szerintem semmivel sem furább mint akármelyik másik hobbi. Aztán vannak azok fel vannak háborodva, hogy ennyi időt és pénzt fordítok rájuk, hiszen 'csak' kutyákról van szó és biztos az embereket utálom meg minden. A másik fele meg sajnálja a kutyákat hogy túl sokat foglalkozok velük és szigorúan nevelem. És hogy milyen rossz nekik, mert nem lehetnek szabadok.

Amikor sétálni megyünk sokszor beszólnak, akár azért mert nem tetszik nekik a kutya, vagy hogy látják hogy tanítom őket stb. Meg vannak azok a kertekből szólnak ki, hogy menjek onnan, mert a kutyájuk ugatja az enyémeket és ez zavarja őket és minek megyek sétálni meg ez az ő utcájuk...

2012. márc. 2. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos vannak konkrét történetek. Ezekből egy: egy Veszprém megyei kis faluban lakom, egy tk-s collie - m van. Egyik sétáltatás alkalmával az egyik lakos az utcán leállított és szolt, hogy hogyan gondolom én az, hogy kutyát közterületen merek sétáltatni, mert ő szerinte nem lehet. Megfenyegetett, hogy kiereszti ránk a kutyáit, ha meglát még egyszer. Természetesen a p@raszt a jegyzőnek feljelentett, hogy a kutyával garázdálkodtam, hoppá ott a 30 ezres bírságról a csekk.... Még mielőtt valaki belémkötne, a kutyát szabályosan pórázon sétáltattam, meg sétáltatom! A szabálysértési eljárást megfellebeztem, most itt tart a dolog.
2012. márc. 3. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszadó vagyok, és tudni szeretném miért lettem ennyire lepontozva...

Az én kiskutyámnak nem volt jó panellban. Sokkalta jobb lehetőség adódott, amit elfogadtam, alig 2 és fél hónapig élt csak velem, ez idő alatt viszont nagyon megszerettem, de sok érv szólt amellett, hogy fogadjuk el a lehetőséget, és egy percig sem bántam meg! És a kiskuyta sem látta kárát, higgyétek el! ;)

2012. márc. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!