Mint kutyatartók, állatbarátok, hordanátok bundát, valódi szőrmés termékeket?
Én biztos, hogy nem!
Szegény kis állatok akiket emiatt megölnek.Úgy igazán: Az ember meg tudna lenni bunda nélkül is!
Egyátalán nem!
1. elvi okokból
2. nem is tetszik
3. ha akarnám sem tudnám megfizetni
én már rá nézni se bírok egy olyan kabátra....
miért nem jó a műszőrme ? Miért? A gazdagok miatt akik kiadnak ezekért több milliót ?
-Anyu! Hogy hordhatsz bundát? Mennyit szenvedhetett az a szegény állat, hogy bundád legyen!
-Ejnye kisfiam! Hogy beszélsz apádról?
Anyumnak nagyon sok bundája van, ami nagyon szép, de nem tudom megérteni, hogy bírja felvenni magára!?
Mindig mikor megkérdezem, miért hordja!? Miért veszi meg egyáltalán!? Hány állatnak kellett érte meghalnia, akkor nem kapok rá értelmes magyarázatot... :S pedig tényleg állat imádó..
De én sosem tudnám felvenni/megvenni, mert belegondolok, hány kisállat vesztette életét emiatt? Inkább műszörme, az is van olyan szép és jó.
Nem, nekem is rémesen idegen. Anyós jelöltemnek van egy bundája, sosem zavart, mert egyszerűen meg sem fordult a fejemben, hogy az igazi. Aztán valahogy szóba került, és nagyon fura érzés volt. Olyasmit hordani amiben az előző tulajdonosa meghalt.
De aztán mindig arra gondolok, hogy bőrövem, bőrcipőm van, és egy bőrkabátot is elfogadnék. Valamiért azzal nincs bajom, de legalábbis a bőrröl valahogy nem jut eszembe az előző tulajdonosa, pedig illene erre is figyelni akkormár. Vagy egy irha?
Aki ennyire ellenzi a szőrmét, az figyel arra, hogy műbőrt vegyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!