Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mint kutyatartók, állatbarátok...

Mint kutyatartók, állatbarátok, hordanátok bundát, valódi szőrmés termékeket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bunda, bunda, bunda... A bőr miért nem zavar senkit? Jah, mert könnyebb a 70 éves bundás, gyengécske hölgyet zaklatni, mint a kigyúrt, kopasz motoros pasit.

Egyébként bunda nem tetszik (nem is lenne rá pénzem).

Viszont bőrcipőm van.

2010. dec. 20. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképpen!!!!
2010. dec. 20. 23:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Bundát azért nem hordok, mert nem tetszik. Amúgy szerintem amíg valaki nem teljesen vega, nem hord semmiféle bőr cipőt, nincs bőr kanapéja, stb. addig eléggé képmutatás az állatok jogain gondolkodni. Amit az ember megtehet, hogy a saját állatait tisztességesen gondozza, és állatvédő szervezeteket támogat - de az az igazság, hogy azzal, hogy egy már kész bundát nem én vásárolok meg, hanem valaki más, azzal semmit sem teszek azokért az állatokért, maximum a lelkiismeretemet próbálhatnám megnyugtatni.
2010. dec. 21. 09:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Sem eredeti bőrt, sem szőrmét nem hordok. Már a páromat is letudtam beszélni róla, kivéve egy bőrdzsekijéről...arról nem hajlandó lemondani. Én mióta az eszemet tudom, állatokat ismerem fel nem veszem, és nem is fogom.
2010. dec. 21. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

na-ná, hogy igen!!

a szörme örök,

az irha kabát szuper télen !!

meleg, és kényelmes.

igaz,hogy leölik a birkákat érte, de azokat amúgy is leölik.

a kutyairhából készült termékeket persze nem hordanám.

2010. dec. 21. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem. Egyes emberek pedig csak azért hordják, hogy ezzel is mutogassák, nekik mennyi pénzük van.
2010. dec. 21. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!