Miért van, hogy a kutyatartók nagy része nem Kutyás?
Én is ismerek ilyet. Anyóséknál pl. van egy németjuhász, meg pár macska.
A németjuhász kiskorától fogva láncon van egy betonos részen. Agresszív, senkit, még a rokonokat sem engedi be, vagy azt sem, aki születésétől fogva ismeri. Csak azt a pár családtagot, meg engem, de nekem is meg kellett küzdenem érte. Nincs ivartalanítva, ami még rátesz egy lapáttal szegénynek. Többször mondtam m,ár, hogy le kéne venni a láncról, hadd fusson, ilyesmi, de ők szentül meg vannak győződve róla, hogy ott neki jó és boldog. Persze ilyenek, hogy simogatás felejtsük el.
A macskák élete sem jobb. Csak konyhai maradékokkal etetik őket, ne tudjátok meg, miket kapnak, undorító. Szegények még a kazánházba sem mehetnek be télen melegedni egy kicsit. Ivartalanítás persze az ő esetükben is luxus lenne. Mosolyogva mondják, hogy náluk mennyire "fogyóeszköz" (szó szerint) a macska, 1-2 évnél tovább nem maradnak meg. Nem rég szült az egyik, volt a kölykök között egy nagyon kicsi, beteges egyed, még őt sem engedték be a farkaordító hidegben, legalább az előszobába, vagy mint mondtam, a kazánházba.
Van két papagájuk, még életükben nem voltak a kalitkán kívül és állítják, hogy "ezek már nem igénylik a repülést"...
Szánalmas, ami ott zajlik...
Jézusom...
Hozzám folyton azt vágják,hogy minek azt a két rusnya dögöt sétáltatni,így is milyen már,hogy nálunk szabadon van a kutya. Már utál az egész utca :D
ebből a szituácibólól úgyérzem falun laksz, de minimum kisvárosban, mert ott szoktam iylet érezni, hogy furán néznek azokra akik kutyát sétáltanak :D
ez van..nekik a kutya gondolom a házörző szerepét tölti be...és semmi több :/ vagy elégnek találják a kertet a sétálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!