A gennyes méhgyulladás szukáknál mivel ellőzhető meg? Ivartalanításon kívűl?
Azigen..még egy állatorvos is le lett pontozva..
Nem,kedves kérdező,nem fog negatívan hatni a kutyád ösztöneire,max véletlenül lesz egy kezesebb,ivarzáskor nem megbolonduló kutyád.
OFF
Azt hiszem azok pontozzák le az ivartalanítás-pártiakat, akik a kutyájuk nemi szerveit a sajátjuk kiterjesztésének tekintik.
ON
A gennyes méhgyulladás 100%-ban csak ivartalanítással előzhető meg.
Egy barátom kutyájának volt, és azt mondta at illető, hogy nagyon bánja, hogy nem lett hamarabb ivartalanítva, mert sokat szenvedett a kutya mire meggyógyult.
Ismerősömnek ivartalan szukája és kanja van. Mindkettő remekül helyt áll őrző védőn.
Méhgyulladást pedig tényleg csak az ivartalanítással oldhatod meg.
Én is bánom,hogy nem lett ivartalanítva a szukám. De most 13 éves,nem szeretném ekkora műtétnek kitenni :/
A miénk (nagyon rég volt,öreg vagyok mint az országút) gyermekkoromban a rengeteg kan kutya ostromától kapott szerintem méhgyulladást. Ennek semmiképp se tedd ki.
Ivartalanítás mentette meg az életét.
Meg buzgó imádság.
Senkinek se kívánom. Ha semmiképp nem akarod ivartalanítani azzal a többiek szerint életveszélynek teszed ki.
Az fix hogy legalább kanokat ne engedj a közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!