Gennyes kiütés a kutya hasa alján?
Még nem döglött meg...egyenlőre. Ha nem viszed el orvoshoz akkor lehet meg fog, egy ilyent simán okozhat belső gyulladás és daganat. Ha annyira csúnya, hogy szerinted ROHAD. Akkor mi a fenéért itt kérdezősködsz.
Igen tudom... most jön a szokásos. Falusi vagy és 30 km körzetben nincs orvos, főleg, hogy Karácsony másnapja van.
Ügyelet mindig van...
Milyen nemű a kutyád?
2 éve hazajött velem egy kiskutya, befogtuk. Kislány volt és szintén a hasa előtt, a nemiszerve előtt egy nagy gennyes pattanásszerű dudor volt. Kihívtuk a dokit, ha már úgyis kellett chipet nézetni, megmutattuk a hasát is. Szerencsére az csak felületi seb volt, valószínűleg felakadhatott valamiben vagy megharaphatták.
Viszont én egyből gennyes méhgyulladásra gyanakodtam, ami halálos kimenetelű általában, tehát jobb ezzel orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!