Az öv-n, ha jól tudom nincs akadálya az ivartalanságnak.
Ennek hiányában oroszrulett
2015. márc. 10. 14:22
2/15 anonim válasza:
Szerencsével.
(btw tök mindegy h ivartalan-e a kutya, ha van ösztöne...erről ennyit. Láttam már mondioringes ivartalan kutyát úgy dolgozni mint az álom, és ivaros lagymatagot)
2015. márc. 10. 14:24
3/15 anonim válasza:
Ivartalan szukával is mehetsz őrzőzni.
Méhgyulladást pedig csak ivartalanítással előzheted meg.
Gondold át,mi a fontosabb,a kutyád egészsége,vagy a te elképzeléseid.
2015. márc. 10. 14:25
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs akadàlya csak nem ugy teljesìt mint egy ivaros
2015. márc. 10. 14:25
5/15 anonim válasza:
ma 14:25
Ugyan miért nem?
2015. márc. 10. 14:36
6/15 anonim válasza:
Ez nagyon nem igaz. Ha nem úgy teljesít ott vagy a gazdával/kiképzővel van a baj, vagy a kutya ösztönszintjével.
2015. márc. 10. 14:37
7/15 anonim válasza:
Szia!
Állatorvos vagyok,és hidd el,hogy csak a méheltávolítás a megoldás!
Az pedig,hogy nem úgy teljesít hülyeség! Idióta biztonsági droidok agyszüleménye!
2015. márc. 10. 14:37
8/15 anonim válasza:
A párom is állatorvos, amúgy nem magyar, külföldön praktizál. Pont most meséltem neki, hogy mindkét lány macskám ivartalanított. Azt mondta, hogy ez a legokosabb és legjobb, amit tehettem. Ha ennyiféle ember mondja neked, akkor talán a fejedhez kapsz.
2015. márc. 10. 14:57
9/15 anonim válasza:
Nyugodtan ivartalaníttathatod, ez nem befolyásolja a teljesítményét!
2015. márc. 10. 15:19
10/15 anonim válasza:
Szerinted ha annyira negatívan befolyásolja a teljesítményt,a szolgálati kutyákat vajon miért ivartalanítják?Hogy rosszabbul lehessen őket használni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.