Megharapott a kutyám?
Figyelt kérdés
Elszökött és úgy fogtam meg hogy a fenekénél,egyből elkezdett harapdálni morogva.Apró lyukakat hagyott a foga es fáj a csuklóm,de nem vérzik és nincs nyílt seb.Lemostam a kezemet és fertőtlenítettem,kellene orvoshoz mennem?Be van oltva veszettség ellena kutyánm2015. febr. 28. 23:07
11/12 anonim válasza:
Sose keso kutyasuliba vinni, a kutyak idos korukig nevelhetoek.
12/12 anonim válasza:
Akkor megnyugodhatsz, nem harap a kutyád. Ha harapna, az törés lenne, meg rengeteg vér, nem pár fognyom :)
Kutyasuliba sosem késő vinni, csak arra figyelj, hogy ne csak az engedelmesről szóljon az oktatás, mert azzal semmire se mentek. Olyan sulit keressetek, ahol van külön foglalkozás problémás kutyáknak (szocializációs foglalkozás néven szokott futni), és oda vigyétek az ebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!