Megharapott a kutyám?
Ha nem keletkezett seb a kezeden akkor semmi féleképpen nem fertozodhet el :D
Ha lenne is seb akkor sem valoszinu :p
Nekem egyszer vérzett amikor a kutyám megharapott. Kamasz korát élte és az utcán egy csontot a szájába vett,nem köpte ki.Na fogtam szét akartam feszíteni a száját nagy nehezen kivettem a szájából a csontot és a kezem után harapott,rá is szorított. Én akkora pofont adtam neki,hogy felnyüszített. De én meg be pánikoltam,hogy nem akarja elereszteni. Amikor pofán csaptam eleresztette a másik kezemet is elakarta kapni.Majd lenyomtam a földre,rámordultam addig úgy volt míg meg nem nyugodott.Azóta eltelt 3,5 év.Nem próbálkozott.Az utcán lévő dolgokat nehezen adja oda,de ilyen szintű támadása nem volt,hogy a kezem után kapjon kétszer is.
Pedig amúgy teljesen jól volt nevelve,én a kamaszkornak tudtam be,hogy próbálkozik.Mivel előtte és utána sem volt ilyen megnyilvánulása. Szerencsére kistestű kutyáról van szó.
Jaa én otthon csak lefertőtlenítettem és kész.
Nem voltam vele orvosnál,be van oltva. Ömleni nem ömlött a vér a kezemből csak pár csepp jött
Sajnos nekem kuvaszom van,jövő hónapban visszük kutyasukiba,de félek márt késő:(
Nekem még párcsepp vér sem jött,csak kicsit piroa a fogak helyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!