Megharapott a kutyám mi a teendő?
Hát pedig időnként muszáj határozottnak és keménynek lenni(főleg egy huskyval), hogy lefektesd az alapszabályokat, mert aztán még inkább elfajul a dolog. Pláne hogyha még nagyobb lesz és ezzel együtt még nagyobb kárt tud okozni az emberben.
Azt írtad édesanyádra már hallgat...hát tedd azt, amit ő!
Gondolj arra, hogy a kutyának is sokkal jobb lesz, ha megtanulja mit tehet és mit nem, megnyugtatóbb a számára is, ha biztosan ismeri és érti a szabályaitokat. Magatokat is sok idegeskedéstől és ezáltal a kutyust is sok stressztől óvjátok meg.
Hajrá! :)
Ha én a helyedben lennék (hála az égnek nem vagyok ekkora barom) már rég elmentem volna a könyvtárba, és elolvasom a fellelhető ÖSSZES kutyaneveléssel kapcsolatos könyvet, és nem a gyakorin kérdezném meg naponta háromszor, hogy mit csináljak a korán elválasztott kutyámmal. Na mindegy, ha kicsit nagyobb lesz és darabokra tép valakit a családból majd elgondolkoztok, hogy legközelebb hány hetesen és milyen kutyát hoztok el. Őszintén sajnálom szegény állatot, mert a husky az egyik legcsodálatosabb és értelmesebb kutya, megfelelő kezekben.
Előttem mindent elmondtak, ez a kutya egy csecsemő szintjén van még, azzal ha keménykedsz meg lenyomogatod a földre semmit sem érsz el. Ki kell jelölni számára a határokat de a saját nyelvén, ahogy az alomban történt volna.
Most megnéztem az első kérdéseid egyikét, amiben írtad hogy visszaviszitek 8 hetes koráig. Most akkor mi van? Persze már akkor se hittem el, mert egy ilyen mocsok féreg nem fogja visszavenni aki elpasszolja négy hetesen, csak olyan nagy hévvel állítottad... Na mindegy. Gondolom szerencsétlen kölykök közül hány van még életben.
Azon meg ne csodálkozz ha soha nem lesz normális a kutyád.
Lesznek itt még gondok... Nem baj, igyátok csak a levét a felelős döntésnek. Egyébként kerítsetek sürgősen egy házhoz járó kiképzőt, aki tanácsokat ad, mert nem sétagalopp lesz felnevelni egy totál szocializálatlan huskyt.
-kispalikee-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!