Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya a dominánsabb/erő...

Melyik kutya a dominánsabb/erősebb?

Figyelt kérdés
Ha egy sorrendet kéne felállitani melyik kutya lenne a legerősebb a faj társai ellen? Argentin dog,Amerikai bulldog,Staffordshire terrier,Rottweiler,Doberman. (Mindegyik azonos vérmérsekletü,edzettségü.) Szerinem a dogo,majd az ambull/roti és utánuk a staffi/dobi. Szerintetek?

2015. febr. 2. 17:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha a staff szálkásítva van, és kiképezve a harcra, akkor egyértelműen ő a győztes. (igaz, hogy a pitbullt tőle jóval több ideig használták kutyák elleni harcra, de azért ne feledjük, hogy ugyanazokkal az ősökkel vannak megáldva..) Izmos, fürge, kitartó, és rámenős. Volt. Ha normális körülmények között nevelkednek, illetve ugyanúgy (mert ugye közel sem egyformán kell őket pl. lefárasztani), akkor én a Rotira szavaznék.

Sorrendben...hát..

1.Roti

2. Staff vagy Amerikai bulldog

3. Dobermann

4. Argentin dog

2015. júl. 28. 16:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Meg a valasz elott megjegyzem , az en kedvenc fajtam a dogo ,szal lehet h elfogult vagyok en is😄..de!

Szerintem mindenkepp az elso a rottweiler.

A masodik az argentin dog.

Ez eddig sztem elegge egyeretlemu.

Na mar most.. van meg a staffi, dobermann ,amerikai bulldog.

Az en egyik ismerosomnek van 3 dobija. Nagyon erosek izmosak. Sztem az lehet a harmadik helyen. Amstaffom nekem is volt es az egyik valaszlo valaszabol kiindulva az amerikai bulldogot legyozne az amstaff.

Szoval sztem

1. Rottweiler

2. Argentin dog

3. Dobermann

4. Amstaff

5. Amerikai Bulldog.

/sajat velemeny/😊

2017. jan. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!