Szuka és kan kutya között mindig egyértelműen a kan a dominánsabb és a feljebbvaló? (mármint rangsorban)
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 14:52
1/16 anonim válasza:
tapasztalataim szerint nem.
egy ismerősömnél két ugyanolyan fajta kutya közül a nőstény a domináns.
szerintem az van, hogy a falka feje a gazdi. utána a rangsorban egy nőstény minden további nélkül megelőzhet egy hímet. de ez csak tipp.
2/16 anonim válasza:
szerintem is a nőstény
legalábbi nálunk igen, pedig a nőstény jött oda később és kisebb is.
3/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem !:D
Nálunk is a legidősebb szuka dominál!:)
4/16 Akiteki válasza:
Első tüzelés után mindenképpen a szuka.
A kankutyák lovagiasak, behódolnak a lányoknak.
5/16 anonim válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy van az alfa pár, de kettejük közül mindig a szuka a dominánsabb, a kan pedig udvariasan, gálánsan hódol a hölgynek.
6/16 anonim válasza:
Azért a méret se mindegy. Ha egy értelműen azonosak méretben, és korban, csak akkor kérdéses csak, hogy kia dmináns. Egy Masztiff szuka mindig domináns lesz egy beagle kannal szemben, stb.
7/16 Winner of Royal Hill válasza:
Mindig a szuka a domináns.
8/16 anonim válasza:
A én szuka kutyám is domináns. Fura ezt mondani, mert ez csak a kutyákkal szemben igaz, a macska nagyon meg tudja félemlíteni, de a fiúkutyák rettegnek tőle, ő meg mindig legyűri őket.
Ja, és nem engedi magát befedezni. :)
9/16 A kérdező kommentje:
De amikor arról van szó hogy 'szuka vagy kan kutyát vegyek' általában az a válasz hogy a szuka kezesebb a kan dominánsabb.
2010. máj. 29. 17:57
10/16 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg, a szuka a domináns. Kan mellé azért jó szukát venni, mert a leg dominánsabb kan is tiszteli a szukát(kivételek persze mindig vannak, akik nemet nem nézve ugranak bármilyen kutyának, ezek erősítik a szabályt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!