Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 11 kölyökből álló alomból...

Egy 11 kölyökből álló alomból választottam kölyköt 7-hetesen hoztam el a kölyköt 1 hét múlva visszatértem a almot látogatni és a kutyák között méretben és testsúlyban óriási különbség van ez mitől van?

Figyelt kérdés
-Amikor választottam ugyan akkorák voltak méretben és súlyban az enyém körülbelül semmit nem változott az alomban pedig nőttek az ebek! Nem tudom hogy hol hibáztam voltam állatorvosnál azt mondta férges féreghajtva lett-nem volt megfigyelhető székletében féregnek nyoma meg mielött elhoztam lelett. Közép kategóriájú junior táppal etetem naponta 3-szor.Nincs rossz kedve,ugrál,mozog,de egyszerűen nem cseperedik!
2010. febr. 9. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2010. febr. 11. 15:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is staffordshire terriereim vannak( 2 tesó).És az egyik az apjára hasonlít másik az anyukájára.Ez gén kérdése.:) semmi baja a picidnek.
2010. febr. 16. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!