A német középfokú és felsőfokú nyelvvizsga között óriási a különbség? Részletek alább.
Tehát hallottam olyanról, hogy valaki először letette a felsőfokú nyelvvizsgát németből, majd ezután a középfokút, mert a felsőfokú valamivel könnyebb. Ezen csodálkozom egy kicsit...
Jövő hét szombaton megyek egy felsőfokú nyelvvizsgapróbára, és kíváncsi lennék, hogy ez mennyire nehezebb, avagy könnyebb ez, mint a középfokú.
Barom kérdés, baromi fáradt kérdező :-)
:-)
Nekem ÖSD közepem van, összesen 750 forintért kipróbálom magam, részt veszek egy próbavizsgán... Szóval nem egy hatalmas összeget szórok ki az ablakon, 750 forintért megéri szerintem. Még ha próba, akkor is :-)
Amúgy én is kételkedem abban, hogy a felsőfokú könnyebb lenne :-D
De hallottam olyanról is, hogy ha megvan a középfokú nyelvvizsgája valakinek, akkor nem sok választja már el a felsőfokútól.
Én BME-n voltam, a közép szerintem nem volt vészes. A felső... volt egy pár wtf feladat benne:D Szóbelin meg nem is értettem miről kellene kifejtenem pontosan, pedig a német emelt érettségim 92% lett, szóval ennyit ér az:D
A vége az lett, hogy közepem van és szerintem itt meg is álltam:D De egyetem óta nem is használom a németet szóval már így nem nagyon izgat, de a lényeg, hogy szerintem klasszisokkal nehezebb... ÖSD-n nem tudom hogy van
Hűha, berezeltem :-D
ECL típusú lesz ez... Tapasztalat senkinek? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!