Egy 11 kölyökből álló alomból választottam kölyköt 7-hetesen hoztam el a kölyköt 1 hét múlva visszatértem a almot látogatni és a kutyák között méretben és testsúlyban óriási különbség van ez mitől van?
Szia!
Nyugodj meg szerintem semmi baja a kutyulidnak.
Nekem két kicsi tesó kutyum van, majd fél kiló külömbség van a kettő között, pedíg ugyanazt eszik.
Egyik a mamájára hasonlít, aki kicsi, kecses, a másik a papájára, ő zömökebb, erősebb csontozatú.
/fajtatiszta kutyusokról van szó./
Ja!
Mé.g annyit, hogy valószínű, kicsit megviselte az otthon, gazdi váltás.
Majd megnyugszik mostmár és behozza a lemaradást, ne félj.
Az is közbejátszhat, hogy a kutyáknál egy almon belül lehetnek a kiskutyák több apától. Talán a tied apja pont egy másik kan volt.
A keverék kutyusoknál nagyon gyakori, hogy az utódok különbözőek. Gondolj csak bele, ők egy időben született testvérenek, nem ikrenek számítanak emberi "gondolkodás" szerint. Lehet a génállományuk 0%-ban megegyező is.
Jó minőségű táp mellett nincs szüksége - sőt káros - a túlzott vitaminozás...
Azt nem írtad h fajtatiszta-e? Mert ha nem akkor meg pláne normális, h különbözőek a méretek.
Helló!Előre is köszi a válaszokat!Igen-fajtatiszta!amerikai stafford shir terrier !Tegnap akitől hoztam amúgy nagyon jó ismerősöm azt tanácsolta próbáljam meg a csukamáj olajat!
esetleg valaki használta már ??
Szia!
Nem írtad, fiú, vagy lány kutyulid van-e?
Az is lényeges, a lányok kisebbek pár centivel, és súlyra sem akkorák, mint a fiúk.
Én azt mondom, amíg jókedvű, szemre, tapintásra nem sovány, eszik rendesen, széklete is rendben van, ne adj neki semmit, csak a tápot.
Nincs azzal semmi baj, ha kicsit kisebb a többinél.
Nincs, akivel versenyezzen, ki eszi meg előbb a tápot, és így csak annyit eszik, amennyire valóban szüksége van.
A doki szerint is egészséges, akkor mi a gondod valójában?
Nem szeretnék bunkó lenni , de egy tenyésztő nem hagy 6-7 kölyöknél többet a szuka alatt , mert náluk nem az a lényeg hogy minnél több legyen hanem hogy minőségi legyen az az x kölyök!
Tehát akár milyen jó barátod is akkor is csak szaporító !
No de térjünk a tárgyra , a kölykök 11 en voltak , ami azt jelenti hogy kb . átlagosan egy szukának 10 csecse van , már itt is lehetnek külömbségek ,mert a gyengébbet elnyomja az erősebb béby :)
Én is hasonlóan voltam vele , csak mi 4 kölyökből választottunk , mégis az enyém valahogy "visszamaradt" nagyon meg voltam ilyedve , hú mi lesz csökött amstaffom van de jó , és így hogy tartjuk a kapcsolatot a többi tesóval is mind a 3 másik gazdi el van ájulva az én kincsemtől , pedig már 5 éves , tehát e miatt ne aggódj !
Most vásároltam egy másikat is kitűnő kutya , kiállításra vettem és teljesen más mint a kanom kölyök korban :)
Nyugi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!