Én nagyon szeretnék egy kutyát! De a szüleim nem engedik mert "összetapossa a virágokat"meg ilyenek! Ilyenkor mi van? Mit csináljak hogy rávegyem őket egy kutyára?
Szia!
Pár hónapja pont ebben a szituációban voltam. Én is nagyon szerettem volna a kutyát, már évek óta. Én írtam ki ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__439913-kar-vo..
Sikerült rávennem anyukámat, hazahoztam a kutyám, apukám meg megbarátkozott vele. 4 hónapja van nálunk :)
Szerintem próbáld rávenni a szüleidet, minden nap hozd fel a témát, ha már unják, szerintem beadják a derekukat. Persze foglalkoznod kell vele eleget, sétáltatnod, etetned, gondoznod kell!
Ha nem engedékenyebbek a szüleid, akkor állíts be egykutyakölyökkel és mond, hogy találtad, vagy hogy muszáj volt elhozni, mert elaltatták volna és nem bírtad volna otthagyni. Csak nem dobják ki az utcára!
Te tudod mennyire engedékenyek a szüleid, te ismered őket. Én ezeket ajánlom! :) Ha tudok valamiben segíteni, írj emailt ;)
17/L
Mondd anyudnak, hogy a virágok kore tegyen valami disz keritest. Leteznek ilyenek.
Bar mi is tettunk egy rozsabokor kore, mert mindig kiastak korulotte a kutyusok, de igy is siman atlepik, es ugyanugy assak a lyukat. Mar lassan kutat lehet ott csinalni.
Egy kutya akkor az igazi, ha a családban mindenki akarja.Azt meg ne is próbáld meg, hogy kész tények elé állítsd őket.Gondold el, ha valóban nem akarnak kutyát, mi lesz vele utána?
Talán van a környéken menhely. Jelentkezz be oda. Segíts, gondozd, sétáltasd a kutyákat.Lehet, egyszer a szüleid is megváltoztatják a véleményüket, te pedig sokat tanulhatsz a leendő kutyád tartásához.
Nekem sem engedték meg a szüleim.
Kivártam, amíg felnőttem és akkor vettem. Nem lett semmi bajom.
De ha ha nagyon szeretnél, akkor hozz fel engem elrettentő példának: gyerekkoromban nem engedték, ezért most 11 kutyám van. Jobban járnak, ha engedik azt az egyet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!