Nem olyan színű lett a kutyám, mint amilyet akartam. Be tudom cseréltetni?
Szeretném visszavinni és másikat hozni helyette, mert nem olyan színe lett, mint amilyen kiskorában kölyökként volt és ezzel a bundával így már nem annyira tetszik. Szeretném becserélni és inkább egy másik kölyköt választani helyette.
Van erre valamilyen mód?
9 hónapos a kutya, kan, még nincs vele csinálva semmi, nem kasztráltuk, meg ilyenek, teljesen ép és egészséges. Így visszaveszik vajon?
Én 2 nap után annyira megszerettem a kutyáimat, hogy ha az lenne a világon a legcsúnyább, akkor is imádnám és nem adnám senkinek...
Ennyire hülye nem lehet valaki.. Remélem kamu kérdés.
En kek staffit akartam es kaptam, acelkek szemmel es varhatoan nagy fejjel, ket eve. Mar az elso honapokban halvanyan tigriscsikos lett, a szeme borostyanszinuve valt, a feje pedig a fajtajahoz kepest nem nagy egyaltalan.
De felolem lehetne barmi olyan hibaja, ertem ezt kulsoleg es a viselkedesere is, de soha nem mondtam volna le rola. Hiszen az enyem.
Miert gondolod, hogy kulonleges leszel barmilyen szinu es fajtaju kutyatol? A szemelyisegeddel lehetnel az, de neked ebben lathatoan nem sikerul jeleskedned.
Ha en tenyeszto lennek, biztosan visszavennem a kutyat, de masikat nem adnek helyette es arrol is gondoskodnek, hogy mashonnan se kapj tobbe kutyat.
Nem bírtam végigolvasni a többi hozzászólást,de kibuggyan belőlem: Ugye te biztos szőke vagy ?
Egyébként azt ajánlom,hogy dobd ki az utcára az autó elé,vagy kösd ki az erdőbe.
Az ilyennek,mint te nem való élőlény !!
A hozzászólások számából is gondolhatod,mennyire felháborított mindenkit ez a téma.
Ennyi komment után végiggondoltam és jó, oké, megtartom. Legyen. Végül is elfér. Nem egy nagy kutya, úgyhogy nem zavar akkor sem, ha marad, és annyian írtátok, hogy nem jó neki érzelmileg meg minden, ha visszaviszem, hogy úgy döntöttem, inkább akkor maradjon és legfeljebb lesz egy ilyen ősz kutyám is, de attól még akkor is veszek mellé egy másikat, amelyik fekete.
Úgyhogy nem cseréltetem be, hanem veszek mellé még egyet. Egy olyat, amelyik különleges fekete hátú, és tudom, hogy nem minden tenyésztőnél van, mert nagyon ritka, de biztosan fogok találni olyat, amilyet akarok. :)
Így remélem, megnyugszanak a kedélyek, nem traktálom a kiskutyát azzal, hogy visszaviszem, felőlem akkor maradjon itt, max hozok mellé egy "kistestvért" játszani, olyat, amilyet eredetileg is akartam, és akkor legalább neki is jobb lesz, hogy nincs egyedül és van kivel játszania, meg nem is bántom meg lelkileg, hogy visszaviszem. Mindenki jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!