Nem olyan színű lett a kutyám, mint amilyet akartam. Be tudom cseréltetni?
Szeretném visszavinni és másikat hozni helyette, mert nem olyan színe lett, mint amilyen kiskorában kölyökként volt és ezzel a bundával így már nem annyira tetszik. Szeretném becserélni és inkább egy másik kölyköt választani helyette.
Van erre valamilyen mód?
9 hónapos a kutya, kan, még nincs vele csinálva semmi, nem kasztráltuk, meg ilyenek, teljesen ép és egészséges. Így visszaveszik vajon?
A párom szőke volt amikor megismertem. Most mahagóni vörös. Vajon nekem is lenne esélyem kicserélni...?
Viccet félretéve.
Vidd el fajtamentőkhöz és mondj le a kutyatartásról. Ha csak a szín számít és semmit sem tesz hozzá számodra a szőrén kívűl a kiskutyád,akkor ne is próbálkozz tovább,mert nincs garantált szín...!
Reménykedem benne,h vitaindító és provokatív kérdésnek szántad.
Ha nem,akkor igen komoly pszichológiai problémáid lehetnek,keress meg egy szakorvost. NEM sértésnek szántam a megjegyzésem! Komoly emócionális zavarod lehet,ha egy gyámoltalan lény nem vált ki belőled érzelmi reakciót,azon kívűl,h nem tetszik a színe....
Nem értem, hogy ezen most mit problémáznak itt egyesek. Feltettem egy egyszerű kérdést, és csak fröcsögést kapok.
Nyilván nagyon megkedveltem ezt a kiskutyát is, fáj a szívem érte, aranyos egy jószág, de nem ilyet szerettem volna. Értem, hogy kiskutya meg minden, de ha egyszer fizetek valamiért és kiadok a kezemből egy csomó pénzt, akkor hadd vegyek már belőle olyat, amilyen nekem is tetszik! Én nem ilyen yorkit akartam, hanem fekete színű kutyust szerettem volna, ő pedig ezüst lett. Inkább most viszem vissza, mint később, ha esetleg már jobban kötődik hozzám vagy én hozzá. Most még vissza tudom vinni, ő is fiatal még, biztos hamar megszokna és beilleszkedne egy másik családba! Minél tovább halogatom, annál nehezebb lesz mindenkinek.
Nem csak a szőr számít, de ha egyszer olyan kutyát képzeltem el, olyan kutyát akartam venni és mást kaptam, akkor nincs jogom reklamálni és kicseréltetni?
A fekete szín nem kívánatos a standard szerint.
Megpróbálhatod a cserét, de normális tenyésztő visszaveszi a kutyust, és nem ad másikat helyette.
A 29-esnek igaza van!
Fekete yorkie NEM KÍVÁNATOS! Kiskorukban azok, de felnőttként már NEM! Ha mégis, az nem yorkie, hanem keverék. Ha fekete kutyát akarsz, nem lett volna egyszerűbb menhelyre menni? A fekete kutyusoknak úgyis kevesebb esélye van új családba kerülni! Melyik kennelből vetted a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!