Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem olyan színű lett a kutyám,...

Nem olyan színű lett a kutyám, mint amilyet akartam. Be tudom cseréltetni?

Figyelt kérdés

Szeretném visszavinni és másikat hozni helyette, mert nem olyan színe lett, mint amilyen kiskorában kölyökként volt és ezzel a bundával így már nem annyira tetszik. Szeretném becserélni és inkább egy másik kölyköt választani helyette.

Van erre valamilyen mód?

9 hónapos a kutya, kan, még nincs vele csinálva semmi, nem kasztráltuk, meg ilyenek, teljesen ép és egészséges. Így visszaveszik vajon?

2015. jan. 13. 15:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 ödi2 ***** válasza:
100%

A párom szőke volt amikor megismertem. Most mahagóni vörös. Vajon nekem is lenne esélyem kicserélni...?

Viccet félretéve.

Vidd el fajtamentőkhöz és mondj le a kutyatartásról. Ha csak a szín számít és semmit sem tesz hozzá számodra a szőrén kívűl a kiskutyád,akkor ne is próbálkozz tovább,mert nincs garantált szín...!

Reménykedem benne,h vitaindító és provokatív kérdésnek szántad.

Ha nem,akkor igen komoly pszichológiai problémáid lehetnek,keress meg egy szakorvost. NEM sértésnek szántam a megjegyzésem! Komoly emócionális zavarod lehet,ha egy gyámoltalan lény nem vált ki belőled érzelmi reakciót,azon kívűl,h nem tetszik a színe....

2015. jan. 13. 16:43
 22/62 anonim ***** válasza:
2015. jan. 13. 16:44
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten! Neked tényleg csak a szín számít egy kutyában?? Hónapokig nálad volt és semmit nem jelentett neked?? Egy élőlény nem olyan dolog hogyha meguntad vagy nem tetszik akkor kicseréled egy másikkal! Ilyennel sem találkoztam még! Mikor megszülettél a szüleid miért nem cseréltek el egy másik gyerekkel??? A kutya helyzetébe sem gondolod bele magad!! Ekkora gerinctelen és szívtelen embert! Én a helyedben örülnék hogy van egy olyan élőlény aki bármit megtenne értem és élete végéig hűséges hozzám!! ILYEN EMBER NEM ÉRDEMEL KUTYÁT!!!!!! Nekem nincs kutyám de szeretnék és én biztos nem tennék ilyet szegénnyel és bármilyen színű fajtájú tökéletes lenne, mert a kutya nem olyan mint egy ember!!!! Nem is értem hogyan képzelhetsz ilyet!
2015. jan. 13. 16:48
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Remelem, ha megoszulsz, teged is lecserelnek.
2015. jan. 13. 16:50
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
add nekem, egye fene, jó ilyen szinnel is.
2015. jan. 13. 17:05
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőt be lehetne cseréltetni? Nem tetszik.
2015. jan. 13. 17:07
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem megőszült, hanem felnőttként ilyen lesz a színe, csak kölyökkorban sötétek. Ha vennél egy újabb kölyköt, mikor felnőne, neki is ezüstössé válna a színe. Ez normális.
2015. jan. 13. 17:23
 28/62 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy ezen most mit problémáznak itt egyesek. Feltettem egy egyszerű kérdést, és csak fröcsögést kapok.

Nyilván nagyon megkedveltem ezt a kiskutyát is, fáj a szívem érte, aranyos egy jószág, de nem ilyet szerettem volna. Értem, hogy kiskutya meg minden, de ha egyszer fizetek valamiért és kiadok a kezemből egy csomó pénzt, akkor hadd vegyek már belőle olyat, amilyen nekem is tetszik! Én nem ilyen yorkit akartam, hanem fekete színű kutyust szerettem volna, ő pedig ezüst lett. Inkább most viszem vissza, mint később, ha esetleg már jobban kötődik hozzám vagy én hozzá. Most még vissza tudom vinni, ő is fiatal még, biztos hamar megszokna és beilleszkedne egy másik családba! Minél tovább halogatom, annál nehezebb lesz mindenkinek.

Nem csak a szőr számít, de ha egyszer olyan kutyát képzeltem el, olyan kutyát akartam venni és mást kaptam, akkor nincs jogom reklamálni és kicseréltetni?

2015. jan. 13. 17:32
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

A fekete szín nem kívánatos a standard szerint.

Megpróbálhatod a cserét, de normális tenyésztő visszaveszi a kutyust, és nem ad másikat helyette.

2015. jan. 13. 17:45
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

A 29-esnek igaza van!

Fekete yorkie NEM KÍVÁNATOS! Kiskorukban azok, de felnőttként már NEM! Ha mégis, az nem yorkie, hanem keverék. Ha fekete kutyát akarsz, nem lett volna egyszerűbb menhelyre menni? A fekete kutyusoknak úgyis kevesebb esélye van új családba kerülni! Melyik kennelből vetted a kutyát?

2015. jan. 13. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!