Nem olyan színű lett a kutyám, mint amilyet akartam. Be tudom cseréltetni?
Szeretném visszavinni és másikat hozni helyette, mert nem olyan színe lett, mint amilyen kiskorában kölyökként volt és ezzel a bundával így már nem annyira tetszik. Szeretném becserélni és inkább egy másik kölyköt választani helyette.
Van erre valamilyen mód?
9 hónapos a kutya, kan, még nincs vele csinálva semmi, nem kasztráltuk, meg ilyenek, teljesen ép és egészséges. Így visszaveszik vajon?
Kedves Kérdező! Neem, nem inkább legyen simán Kérdező!
Megpróbálok nagy fájdalmak árán elvonatkoztatni, attól a ténytől, hogy több mint egy év alatt (mert utána nézel milyen fajta illik hozzád, kenneleket keresel, almot választasz,+ 9 hónapos a kutyád) neked eszedbe sem jutott megnézni, hogy mit jelent az, hogy yorki?
Minden ilyen fajta fekete kiskorában és ahogy nő MINDEGYIK kiszürkül, ez náluk természetes, normális, és kívánatos!
Ismétlem még egyszer hátha úgy eljut az üzenet hozzád, a kiszürkülés minden yorkinál bekövetkezik!
Ettől függetlenül ezt a kutyust az ő érdekében add oda valakinek, bárkinek, akárkinek, neki biztosan jobb lesz, és neked sem kell szenvednek a kutyád "ronda" színétől...
Nem igaz, hogy mind kiszürkül. Láttam több fekete yorkit is, nem mindegyik lesz ilyen őszes színű felnőtt korára. Utána néztem neten és van egy csomó kép róluk. Mármint fekete yorkikról. Ezek szerint ti azt akarjátok bemagyarázni nekem, hogy ezeket a kutyákat rendszeresen festik vagy mégis mi?
Nem baj, ha nem strandard, a fekete színű sokkal különlegesebb és elegánsabb, és mivel ritkábbak, ezért is szerettem volna direkt feketét. Mindenkinek szürke színű van, én ezért szerettem volna valami egyedibb színű yorkit, de mégse olyan kutyát kaptam. Ezért szeretném kicseréltetni egy feketére, egy "nem strandard" színűre, ami ritkább és nincs mindenkinek ilyenje.
Akkor azok csak yorkienak mondott, nem fajtatiszta egyedek voltak! És igen, festik a kutyákat! Ezt a videót ajánlom figyelmedbe:
A párom kint ül a szőnyegen a nappaliban és sírva öleli a mentett nj kutyánkat. Tudod miért? Mert elolvasta az utolsó kommented...
Egyikünk sem érti,h hogyan lehetsz ennyire érzéketlen...
Add oda a fajtamentőknek a kiskutyád és mivel tudom,h úgy sem nyugszol addig amíg nem lesz olyan kutyád,remélem ez későn vagy sohasem sikerül.
Én nem fűzök többet ehhez,mert semmilyen észérv sem segíthet rajtad és sajnos a kutyusodnak sem...
Ha lenne lehetőségem,akkor elhoznám tőled,de én felelősségteljesen gondolkodom,így nem teszem...
Talán valaki betudja vállalni... :(
Egyetlen valódi tenyésztőtől sem lesz fekete yorkie-d! Ha mégis szerzel egyet magadnak, valami utolsó szaporítótól, akkor meg ne csodálkozz, ha szar a térde, a szíve, vagy bármi más betegség kijön rajta. És azon se, ha a mocskos szaporító nem cseréli be neked majd egy egészségesre.
Tulajdonképpen meddig gondoltad cserélgetni a kutyákat? Meg mi az, hogy 6-7 hónap után még nem kötődtök egymáshoz???
Csak azt tudom neked ajánlani, hogy vegyél plüsskutyát, az eleve olyan színű, amilyet akarsz és olyan is marad örökre. Nem kell gondozni, nem fog kötődni, lehet fésülgetni és mindenhova hurcibálhatod.
Vagy fajtamentőktől tudsz örökbefogadni felnőtt kutyát, akinek nem változik már a színe. Ha mindenáron élő kutya kell...
"Oké, hogy nem ruha, de még csak 9 hónapos, még nem olyan öreg, nem volt nálam olyan sokat, szerintem bőven időben vagyok még vele, ha most visszavinném, kölyök még, biztos gyorsan megszokna máshol és ennyire fiatalon még bőven van lehetősége másik gazdihoz kerülni, akinek így is tetszik."
És Te érzelmileg ennyire csökött vagy, hogy 9 hónap után simán visszaadnád? Én 9 hónap után már a kezét törtem volna annak, aki elveszi a kutyámat...
Figyi, Te ne tarts kutyát. Vegyél egy olyan színű plüsskutyát, amilyet elképzeltél, és mindenki boldogabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!